Friday, October 16, 2009

HotFM - Ngadu kat Jawa Rangers

salam..

Susulan daripada kemarahan yg diluahkan dalam entry INI , masa balik keja tadi dalam keta macam biasa la..pagi saya dgr HotFm AMcrew, layan farah ngan faizal.. pastu time balik keje lak dgr HotFm Jawa Rangers.. layan si AG ngan kiera yg sengal itu...



Dorang ni mmg betol2 sengal tapi besh sgt.. kalau balik keje letih2 stress terus tak stress bila dgr dorang berceloteh..gelak jek manjang.. biasa ari2 topik dorang akan tanya pendengar harinih hangat ke tak kan.. takpun ada je topik yg dorang ajak diskass.. nak dijadikan citer.. macam dorang tau tau je saya tgh bengang... ptg ni topiknya ialah kalau ada sapa2 nak buta aduan..kira nak ngadu apa2 la kans..



maka..tak penah2 nak call radio nak join sembang dorang..ptg tadi saya merajinkan diri cubala tepon Hotfm Jawa Rangers ni..nak ngadu pasal kes ptg tadi yg pasal org guna gamba saya buh kat Chat TV tuh..

masa tu tgh drive..sanggup saya pull over tepi hiway semata2 nak sembang ngan budak2 ni.. mula2 call ada ringinng tapi tak berjawab.. saya tak putus asa..try lagi....ringing..dan tup2 dgrla suara si AG ngan Kiera bg salam.. hahaha dapat tembus gak talian tuh..

so kalau ada sapa2 yg terdengar aduan petang tadi dari Zaza ( b4 call tu pun ada org nama zaza call gak) yg ngadu pasal org curi gamba pastu buh kat chat tv tuh den la tuhh... haha puas hati dapat ngadu konon2...ni nama dia takdekeja cari keja..haha sanggup nak tepon radio..pastu dok sms kawan2 suh dgr..hahaha giler la ko ni kaseh.. jakun pun ada.. mmg pun.. pastu dah abeh cakap2..dgr balik suara sendiri kat radio.. kelakar jer..

tapi kan.. si Ag ngan Kieran ni mmg besh.. elok2 org tgh panas hati..dgr dorang nyer loyar buruk terus sejuk ati..tak jadi marah ko..hehe.. anyway thanx to kawan2 yg bg komen n thanx to HotFm Jawa Rangers bg kewl wa punya kemarahan.. korang mmg beshhhh!!!


p/s : esok tepon lagi lar.. saje gedik... opsss esok dorang takde.. :P hahaha

9 comments:

seroja jingga said...

hai kaseh..
akak ni tak ade time lansung nak dengar radio..
memang keje je...hotelier kan..

^^AnGGun^^ said...

ala.....
rugiknye..klu taw leh dengar...
aduhlaaa

sis_nita said...

isk..

huhhuhu..

aku tgh rempit masa tu ngan en racik..

pastu kan..

sampai jerr kat umah mak aku..

terus aku on radio..

KAT KETA BARU AKU YANG DAH SAMPAI DAH..

(tetibeee huruf besar)

heheheh!

tapi..

dah tak kedengaran sore ko weiiii..

sis_nita said...

ko ngan kau mmg sehati berdansa laa..

aku pon cenggitu..

pagi AM crew..

petang Jawa Rangers..

tu laa penyedap telinga aku weeiii..

sis_nita said...

ko sayang aku kannnn..

pe kate ko citerr lekk..

apa yang ko komplen kat tehe Jawa Rangers tuhhhh..

nak tau gakkkkkkkkkkkkkkkkkkk..!

Lazyf... said...

Alamak kak...x smpt nk tune HOTFM...kalo x leh dgr sore akak on air...hehehe

Mimy Hamid said...

aku selalu try nak call tp line susah nak tembus la..lucky nya ko..aku rasa sebab orang yang betul2 mengadu line tu senang je dapat kan...hehehhe

POSH76 said...

bessnyer ko kat radio.....tak dapat aku dgr sbb aku tak suker hot FM...huhu

lily lotus said...

hahaha..bestnya dpt ckp dgn diorg ;)