Tuesday, October 20, 2009

Iklan - Ada apa dgn facebook?

Salam..

ermm im not a big fan of facebook tau..tapi ada la jugak bukak acct satu ...tu pun sebb member dok suh bukak maka saya pun bukak la jugak..tapi bukan guna nama betol pun.. nick gedik2 je..ermm nati ingat nak bukak la jugak satu acct guna my real name.. nak carik member2 lama masa study dulu kans.. sebab rasanya semua dah berfacebook skang nih..

anyway ni bukan nak citer pasal saya.. nak citer pasal adik bertuah saya yg sorang ni.. ermm siang malam berfacebook.. mentang2 la tak keja lagi..so dia jadi burung hantu.. siang tido..malam berfacebook.. celik mata facebook... kalau nak tahu.. lappy dia always kat kepala bantal tuh..aduhai..

kalau mood dia baik sikit..dia akan duk kat meja study.. tu pun kejap jer..nati dia angkut pi naik atas katil balik..pastu stay up sampai subuh.. pastu baru tido.. tapi kan..korang nak tahu tak apa yg syok sgt dia hadap kat facebook tuh.... mula2 ingat adik ku sorang yg antu menda ni...tapi bila dok jengah2 blog member..rupa2nya ada gak geng yg lain yg suka men game ni.. (jeling2 cok) heheh.. ko pun suka men menda ni eh..

ermm taktau apa nama game ni... besh ke? besh la kot...

takpun dia akan men game yg ni..haa yg ni den tau nama dia.. farmville.. siap ada bela lembu bagai semua tuh..

masa ni bilik dah gelap dah.. org len sumer tido..dia dok sibuk bagi lembu makan n jaga kebun dia..aduhai..kalau dapat duit takper gak kans...

kalau bukan kat bilik atas katil...dia akan angkut tilam..letak kat dpn tv...sambil layan facebook ngan tv...ermm

tgk sapa yg teman amy berfacebook....heheheh.. tak nampak eh.. jap jap..kita closeup..


tadaaaa... suri pun nak facebook gak.. buatkan satu acct... mummy amy..camni ker pegang mouse.. kenapa takleh klik2 eh?

ahahah agaknya kalau kucing bleh cakap..yg tu kot dia cakap...hehe ok lahh back to work..

4 comments:

rasp said...

penangan facebook dgn game2nya ....
hahahaha...comel tul suri bersama 'mouse'nya...sib baik dia tak gigit itu 'mouse' hahahahha

AmY-AdLi said...

cisss!

Kaseh said...

rasp : hahha tu la pasal.. penangan facebook


amy : wakakakakaka

sis_nita said...

kimsalam adik ko..

ckp kat dia..

leh laa jadikk jiran FV aku yerr..

aku nyerr FV kanss.. pehhhhh.. sangat mabeles sehhh..

ehehehe!