Friday, October 16, 2009

Im Pissed Off!!




salam

ok aku meradang tapi sempat bg salam..

baru je tersentap ngan entry member sendiri.. iaitu puan nurul pastu aku masuk blog Nita pun aku tersentap gak..sebab ada orang pi curi gamba anak org lain utk menang contest.. giler manusia skang ni.. and nowwwww!!!

AKU PULAK YG SENTAP...

haaa den tak pernah nak beraku2 dalam blog ni tapi tghari jumaat ni betol2 mengugat tahap kesabaran aku...

ermmm entah hamba allah mana ntah agaknya berkenan kat aku..gamba kiut aku..pastu pi gunakannya utk kesenangan diri sendiri.. kenapakah???? pastu kalau ko takat tempek kat blog je aku tak kesah kot.. ni pi buh dalam TV ..what the hell!! giler ker? bodo mengong.. pi la buh gamba Angelina Jolie ke.. org lain ker.. tapi jgn la buh gamba aku ...haiyaaa.. takde keje aku nak berchat dalam tv pastu buh gamba aku sendiri.. aku takde la giler glamor eh.. lgpun mmg tak glamor pun ..hahah... terus tak jadi nak mengamuk lebey2..

ermm camni citer dia buat korang yg terpinga2 tiba2 tgk den mengamuk tuh.. baru je sat ni kak nora (ofismate) tepon tanya..

Kak nora : eh ko ada masuk chat kat tv tak guna nick *&^^&% baru2 ni?

Kaseh : eh mana ada kak.. takde keja la nak chat2 dalam tuh..

Kak nora : lerr..memula mmg akak ingat bukan ko tapi pastu kuar plak gambo ko..


Aku da mula tersentap masa ni..


Kaseh : hah!!!?? akak biar betol...gamba yg mana..

Kak nora : ada gamba ko yg satu tu..muka je .. akak penah tgk...


Kaseh : akak meh datang ofis tunjukkan gamba mana satu..



pastu kak nora pun datangla ofis den.. haaaaaa aku tunjuk pnya tunjuk koleksi gamba gedik yg aku ada.. haaaaaaaaaaaa kak nora pun kata.. haaaa gamba niii!! cuma dia potong sikit kat bawah tuh...

masyaALLAH.. tersentap aku weii.. aku rela dikutuk di blog daripada menjaja muka di TV... hahha


tapi kan.... malas nak pk sakit ati ke apa ker.. pada org yg amek gamba aku tuh.. guna nama aku..pastu pi buh kat TV... layan chat org lain tuh.. AKU TAK HALALKAN dunia akhirat apa yg ko buat ni.. aku tahu aku kenal ko..sebab ko guna nama aku..so ko mmg da lama kenal aku.. cuma pelik kenapakah buat camtuh.. ermm so buat kawan2 kat luarsana... ni nak bgtau...
sesunguhnya...aku takde keja nak pi chat2 kat dalam tv tuh..pastu jaja muka aku sendiri.. so sila abaikan..

ermm agaknya mmg kiut kot gamba aku yg ni.. tima kaseh la buat yg mencuri dan menggunakan identiti ku itu.. eheks...

p/s: sakit hati tapi takleh nak buat apa, internet ni mainan jari kita.. sapa2 bleh buat citer apa saja kan.. ermm biarla kans.. biar allah je balas.. amin..

19 comments:

atty's said...

mcm2 org skrg nie..suka ati je.napa lah tak guna gambo sendiri .jew..

noor said...

mmg cun gambo akak tuh,sebab tu la org tu guna...desperate tul kan?ker saje nak kenakan akak?
macam2 hal org yg tak der kerja nih....

Kaseh said...

Kakty : dorang sengaja dengki kat kaseh tuh.. mmg sengaja nakkenakan.. sebab dorang buh nama kaseh gak.. so seolah2 kaseh la yg tergedik2 dok chat dalam tv tuh.. takperla kak.. biarla apa dorang nak buat..


Noor : mmg dia kenakan akak tuh.. and akak rasa kawan lama gak tuh.. kenal..

Iena said...

ya ampun... bak sini sket share radang ko tu bg aku tlg amukkan!!! aku pon hover nk join meradang sama!!! vangang tol la org tu... ko kenal x sape org tu babe? jom kite g blasah! aku no hal... dah lama x pukul org neh!

nurul@cokolat said...

ishh.. kenapa skrg ni macam2 ek? aku dah terfikir nak private blog je ni.. huhu!!

Kaseh said...

iena : tadi aku meradang..skang aku kool da, malas nak pk lama2.. aku tak nampak ngan mata aku so aku biarkan.. lagipun masa dia chat tuh akak tuh kata dia chat elok2 so kira ok la kot.. tapi aku tak suka la orgingat aku gedik noo.. adohaii..


nurul : erm takyah private kan..biarka je cok...kita ada hak berblogging..dorang lebey2 baru kita belasah..

lily lotus said...

astalavista..tu lah susah jadi org cantik cam akak ni..ada jer nak copycat ;)

Kaseh said...

lily : dear..dia bukan jeles pasal akak kiut ke aper.. tapi dia mmg guna nama akak tau..meaning dia mmg nak kenakan akak..lainla dia guna nick lain pastu amek gamba akak tuh..kira dia minat la kekiutan akak kan..ni tak..mmg saje dengki la kot.. biarla kan.. ehh lagi satu kan yang.. akak mana cantik..adoii..gemuk je nih.. kiut ada la..hahahha

sis_nita said...

waaaaa..

aku jeless laaaa..

aderr gak org nk curikk gambar ko..

tapi..

tak saperr yg sudi curikk gambar aku..

isk..

mmg ko cun pon..

cam anak pak arab..

idung mancung terletakk okehh..

CintaHati said...

sabar byk² ayg.. abg sentiasa ada kat sisi ayg untuk beri sokongan.. Orang yang buat ni kurang kasih sayang kot.. tu pasal dia ada PHD*..

Rasulullah s.a.w. bersabda;

Yang bermaksud: “Sesungguhnya pada nikmat Allah ta’ala itu terdapat musuh-musuh. Baginda ditanya: “Siapakah musuh-musuh itu ya Rasulullah? Baginda menjawab, Mereka ialah orang-orang yang berhasad dengki terhadap orang lain atas anugerah yang diberikan oleh Allah.”

Biar saja allah yang membalasnya.. InsyaALLAH, amin..

Farra Dhelina said...

gilos betul la kak!! mengong betul org tuh hishhhhh

prebetsabu said...

haishhhh... mcm ni pun ada kes curidentiti... ntah la tp sy dok rs zmn skrg ni dh smakin mnjdi jd kes org dengki mndengki ni.. xleh betul tgk org lebih ro bersenang lenang sikit.. ada je dia nk provoke n jatuhkan maruah org.... moga mereka yg selalu mendengki ni cepat sedar

Mimy Hamid said...

macam2 hal daa...gambar pun leh cilok...kena wat watermark kat gambo la weh..tp kadang tu aku malassssssss

wanna said...

sabar ek kak kaseh..
org yg bt 2 terang2 saiko..

dy 2 jeles ngn akak..sbb tue dy gunakan nama n gambar akak..

btl tue kak biar Allah je balas org yg mcm tu..

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Wah kelassss kakak....konsep artis skg nik!muke telah di curi2 pakai gituuu!!!hehehehehehe
ape2 pun,byk2 bersabar k....
Muahhhhhhhhhhh

*Miss Geli^ said...

ok la tu..kira ko pemes la wei masuk tibi....mahahahhahaahha

sis_nita said...

ko kann..

tadi ko sms kan..

aku tgh rempit dgn en racik..

camner aku nak dgr hotfm okehhh..

urmmm..

aderr siaran ulangan tak beb?

@--- Sueanne ----@ said...

kak..
mesti orang tue baca n3 ni.
kalo die berani gune identiti akk lagi, mmg nak kena la org tue.

POSH76 said...

alamak bahaya ni...ko tak nak SUE ker..suka suki dia jer...p mintak royalti...