Wednesday, July 22, 2009

Romantic & loving Couple Contest - by Mama Tisya

Salam

hai semua.. cakk. saya ni kan..sebenarnya kan.. byk nak update blog tau..tapi agak bz sket..cuma bila ada masa sikit je saya bz lak jengah blog kawan2..sudahnya blog sendiri tak terhapdate.. anyway ni saja nak share ngan kawan2..contest yg sgt menarik tapi saya TIDAK LAYAK utk join..uwaaaaaaaaaaa nanges ni mama tisya..eheh.. anyway contest ni beshh banget.. hadiah dia mmg mabeles.. Anna Sui product..sapa takmo woo. okla nak share ngan korang semua.. join la ehh.. nak gak tgk sapa couple paling romantic...

saya copy paste dari blog MAMA TISYA eh..



contest ni bermula pd 18 July 2009
cz countdown my 3rd anniversary only 1month to go
last entry utk submit by 1pm pd
8 August 2009
result akn diumumkn pd 1 tarikh yg akn di inform nanti




Terms & conditions

Just follow the steps below:-

1. Add blog MamaTisya di bloglist@blogroll and become my Follower

2. upload Romantic & Loving Couple Contest picture on your blog sidebar

3. Buat entry khas ngan tajuk Romantic & Loving Couple Contest(hanya tajuk ini shj yg diterima)

4. upload only ONE gmbr paling Romantic & Loving anda (selain dr gmbr kawin ye & bkn byk2 gmbr di edit dlm satu frame) & sertakn details spt berikut:

  • Nama anda & pasangan
  • Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
  • Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu

5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest (no link back will be disqualified)

6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang.

7. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg paling Romantic & Loving Couple

8.Hadiah utk pemenang adalah something from ANNA SUI

  • hadiah misteri utk penyertaan ke-18 yg memenuhi syarat2 yg telah ditetapkn.Knp 18??sebabnye anniversaryku 18 August.

9. Terbuka pd smua blogger di Malaysia sahaja.

10.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 3 pemenang akn dipilih.



so pd kwn2 smua, boleh la cr gmbr yg sesuai
tkpn leh snap gmbr yg terkini utk join
Romantic & Loving Couple Contest
tkpyh susah2 nk kena jwb soklan & wt slogan
just upload gmbr shj...mudah kn
jom rmi2 join ....


so Zel... Posh.. kak ieda.. n semuaaa kawan2ku yg da berumahtangga silala join.. saya nak tgk gamba anda paling romanticccccc..


p/s: abang, kita takleh join ler..sebab kita lom kawennn... uwaa jom kawen esok.. :P

2 comments:

CintaHati said...

takpe sok dah kawen kita masok contest ni..

Iena said...

iena pon dah kawen... nk masuk gak la...