Monday, July 27, 2009

Bloggers Bowling 2009 - A Moment in Red

Salam..

Semlm 26/7/09 diadakan Bowling suka2 among bloggers di Alamanda Putrajaya.. and saya tak lepaskan peluang jumpa ngan rakan2 bloggers.. mmg sgt happening n baru la dapat kenal sorang2 tapi ada gak yg tak dapat nak kenal. yer la ada ayg sibuk main bowling..ada yg sibuk ngan anak2.. tapi overall mmg event yg sempurna...

thanx to organizer.. Mummysya n TipahVouge n Miss Geli2 n Kak Wos and semua2 lah yg telah menjayakan gath ni.. lain kali kita jmpa lagi wokey...

ok sebenarnya ada banyakk gamba2 yg nak di share tapi nati la tunggu next entry eh.. ..nak buat keja jap.. biasalah monday blues....see u soon..


p/s: The best moment in Red Ever...!!

6 comments:

tipahvogue said...

kaseh, thanks for joining us ya!!! jgn nyesal n takot utk join lagik taw!!! :D

Lazyf... said...

wow....bestnyer korunk...kt Alamanda plak tuh....nk juin gakkkkkkkkkkkk!!!...hehehe...

Kaseh said...

tipahvogue : no problem babe..thanx sebab buat gath macam ni.. besh sgttt.. nati buat lagi okay..yg buka puasa tu nati jgn lupa kaseh eh..

Lazyf : aisey yang... kalau akak tau akak ajak mu arituh.. mmg beshh..nati dorang buat gath lagi kita pi okay..kasi havoc..sebb geng2 yg pegi ni mmg besh punya kepala..

prebetsabu said...

hihihi... sapa kat sebelah tuuuuuuuuuu huhuh

sis_nita said...

tak penah main bowling kat alamanda..

musti besh kat citu kan kan kan..

Kaseh said...

PS : ntah sapa ntah sebelah tuh.. tak kenal..wakakaka..nak gamba tau PS.. eh besday anak mu nati insyallah ku nak join nati..

SIs Nita: besh sgt nita.. tapi aku tak men pun haha datang lambat.. nati kita g lagi bleh main sama eh