Wednesday, July 22, 2009

Entry sakit hati n Jijik!

Ni entry busuk eh.. jgn marah tau..sekadar luahan rasa sakit ati ni..

haiyaa.. ok kalau nak tau.. ni nak ngadu.. di kala saya menaip entry ni saya tgh pening n nak muntah!!!!

ofis saya ni kalau masuk kena bukak kasut..tapi saya tak penah la bukak kasut saya pun..org lain je kena bukak sebb org lain berlegar2 dia luar kawasan kilang lama.. saya cuma pagi2 datang masuk opis..pastu round2 kat kilang jap pastu g toilet then masuk opis balik..so saya terkecuali la..haha yerla..dah dorang semua tu pakai safety boot saya tak kuasa nak pakai safety boot.. jadi dorang kena la bukak kasut bila masuk opis ni..

so alkisahnya.. tadi.... tgh saya sibuk2kan diri baca blog org n berniat nak update blog sendiri gak..tiba2 masuk sorang staff ni ..lelaki la kan..(kalau pmpuan buat pangai camni mmg ku tego) sib baik lelaki..ok sambung citer..

dia masuk opis ni..bukak kasut.. then masyaALLAHHHH... BUSUKKKKKKKKKK gilerrr bau stokin... apa dorang basuh stokin setaun kot..siyess bau kuat giler.. nak muntah je rasa ni...... dah la opis ni aircond kuat tahap gaban... pastu masuk2 plak bau busukk..dah satu opis bau..



pastu air freshner plak da habis.haiyaa..dan dan time critical abeh.. pastu arinih saya tak bawak lak xtra perfume sebab bawak handbag lain.. ya allah..dugaan betol la.. meradangggg sgt..

tapi siyes la..mmg takleh nak tahan la kalau camni.. nak kena kuar lak lunch ni beli spray apa2 patut..pastu nak panggil cleaner tolong mop balik lantai... lantakla kalau org tadi terasa..dah sapa suh tak cuci kasut.. masuk2 opis org bau melantung giler..

seee.. kucing pun bleh pengsan... arghhhhhhhhh meradang.. korang tego tak kalau bf ke hubby korang nyer kasut bau busukk.??


hahaha cinta cinta jugak..tapi wa tak tahan woo kalau kaki mucukk!!!!


p/s: abang, kaki mucuk tak?? :PPP mucuk kalu takmo kawen..hahha

10 comments:

sis_nita said...

erk!
haiyoooo..
mmg manyak penin wooo..

aisehhh.. kalo laaa akak, mmg dah kena sound.. tak kira laa laki ke pompuan..

kat tmpt akak ni naseb laa baru tukar opis.. opis dulu, operator selalu masuk..

kalo yg berbau jerr, mmg akak sound..

"busuk laa weii.. tak basoh setokin ke haperr.."

jadikk lenkali depa tak mai ngan setokin barbau.. sebelom masuk opis, depa basuh kaki dulu.. pakai selipar lak..

hahah! menjadikk weiii..

AmY-AdLi said...

ahahahhahahhaa..
lawak la kucing tuu..
haahaa

Kaseh said...

NIta: wakakak tu la..nak je rasa tego.. takper... jap lagi kalau dia masuk ku tego baikk punyaa..


amy : haha comel kan.. along pun da rasa nak pengsan cam kucing tu

ieda said...

hehehhe kelakoor lah dik .. ahakss .. cakap kang takut kecik ati kan .. lama2 kena cakap jugak .. sehalus2nya .. moga siempunya kaki leh paham dan dpt menerimannya ... insyaallah .. ahaksss

CintaHati said...

kaki abang tak mucuk okeh.. Sib baik tak pengsan ek.. tapi mmg betul kata amy.. mmg lawak tgk gambar kucing tu.. muahaha.. puas suka kat opis ni ngan baha.. ahaahhahahaa..

Mia-Ina said...

haha..geli ati bc entry kak kaseh ni....kdg2 yg bucuk tue la kak kaseh syg...haha...

tp..klu dh bau busuk smpai nak muntah..kena gtau tue..hehe

Lazyf... said...

hahahaha...mmg x leh bla gamba kucen pengsan ituewwww...hehehehehe

Kaseh said...

ieda :tak sampai ati nak cakap kat org tu la kak.. ahha takper..nati kaseh try bgtau gak..

CIntahatiku : hahahaah tu la comel jek tuceng tu kan.. nyaris2 gak pengsan camtuh tadi..


MIa ina : heheheh mmg comey meow tu tapi bahana akak menahan bau kat sini


lazyf : wakakakaka tu la pasal kan..

IT'S Me N.a.N.a said...

alamak kucin tue??? naper lar dier comel??? hahhaa..mesti busuk abes kaki owg tue..sian bini dier..

Cookies N' Brownies said...

hehehe yang kucin tu buat lawak la...giler lawak...siap pengsan terlentang lagi...heheheh