Monday, July 27, 2009

Bloggers Bowling 2009 - More Pictures

Salam..

sambung citer pasal Gathering bloggers semlm di Bowling Centre Alamanda...

layan gamba la eik... ( ni semua koleksi sendiri, guna HP je tak cun.. tunggu version MrHazizul n Prebetsabu nyer gamba...nak kidnap) sementara tu layan ni dulu la ehh.

Sambil bertemu Bloggers2 dan bermain bowling..Mummysya sambut belated besday anaknya Ariesya yg mmg comel sgt.. tapi dia takut ngan saya.. haha takper...next time nati dia ok la tu kot.. so ini adalah kek Besday girl yg mmg suka giler ngan Barbie.. haiya den pun berkenan dah tgk kek ni.. comellll

Nyanyikan besday song utk besday girl... Happy Birthday Ariesya Baby.. moga bertambah kiut miut macam mummy.. hadiah kat depan yg byk2 tu adalah hadiah utk cabutan bertuah.. we all tukar2 hadiah sebenarnya.. nati la eh citer pasal tukar2 hadiah ni..

Sesi potong kek.. ni besday ariesya ke mummysya? eheks.. abeh skirt Barbie tu yang oii..

Kelihatan auntie saadiah ( nanny ariesya) tgk je mummysya potong kek.. seorang nenek yg tak jemu2 menjaga cucu dia... hehe mana ariesya lari nanny kena kejar.. biasalah tu nenek mana tak sayang cucu kan..

see...sudahnya nanny gak yg layan ariesya..mummy dia dah busy layan tetamu yg lain..eheks..

saya pegi ngan mama and amy gedik.. cintawanie pun ada..


Tema hari tu MERAH so semua pakai baju merah or apa2 saja yg berkenaan ngan Merah, mmg ceria la nampak kat bowling alley tu.. ada yg datang ngan family n anak2.. ada yg datang ngan kawan2.. mmg meriah..

Masing2 sibuk melayan anak2 ...tu nampak Mummysya sibuk banget.. baju munge2 tu Masviona n family...

Siapa itu? ehekss

Mama n Amygedik pun serba merah... mama ok lagi la baju merah.. amy apa yg merah? kata dia `beg amy merah apa?` iyolaaa...

Sesi cabutan bertuah.. ni Ariesya punya turn kot.. baju putih comel tu cik geli2.. sgt comel n sempoi..

Masviona n puterinya Avin Damia, nati ada besday gathering utk puteri Masviona ni..so kalau sapa2 interested nak join bleh roger2 kat blog masviona sendiri eh.. (abaikan perutku yg mengandung tak beranak2 tu) :P

Phewiitttt!!

Miss Geli2 weh..ko nak kidnap gambo ni tak.. ahaks.. nyesal tak peluk puas2 arituh..haha ai takut laki u jeles ai peluk u la dear.. hahaha

pheww..besornya ko kaseh.. haha kutuk gamba sendiri.. tu dia ada masviona, cintawanie n cikwana..n pinkjamboo kalau tak silap..(kalau salahsoweey eh tak sempat nak kenal semua..ramaii sgt..)

Semua tgh ready nak bergamba.... byk noo cameraman..

haiyaa prebetsabu block view la pulak..

haa ni better... aikk.. yg pmpuan2 jek? mana yg lain.

yaya semua pmpuan sebab para suami dan lain2 tgh sibuk amek gambo..
Bersama Mummysya n Ariesya Comel.. geram kat dak kecik ni... hopefully dia suka hadiah barbie tu..

Bersama Jijie... haiyaa besarnya perut ku itu.. bila la nak kurus ni..

Si kecik yg sebok nak bergamba gak.. pheww... kan da kata byk cameraman aritu..


Cintawanie yg ceria sokmo tapi dihatinya tuhan je yg tahu...

Cintawanie... amygedik..and laaa sapa kat belakang tu tiba2 nyelit.. haha prebetsabu tu..

finally....

US.... TOGETHER... A MOMENT IN RED.. BLOGGERS BOWLING JULY 2009

21 comments:

sis_nita said...

waaaa..
puas aku menatap wajahmu..

weii..

nnti aku wat entry pasal tia amelia tu yerr..

musti wajah mu lagikk mantopp.. memandangkan wajahmu yg ala2 arabian tu kanss :)

Mia-Ina said...

pertama kali mia tengok original nye kak kaseh...x sangka nye...

xpe kak..kuatkan usaha...smgt..i/allah leh turun lg kg2...tue...gd luck ek..

wah...byk gak pose nie..hehe

Kaseh said...

sis nita : haha tatap wajah je ke yang.. ko tgk badan aku kans.. sgt besar n tak reti2 nak slim.. aku rasa kalau aku slims lagi lawa kans.. baru la real cam minah arab.. anyway aku mmg ada darah arab sket..hahah dan dan2..tapi mmg betul


Mia : haa tatapla muka akak puas2 dik..sebab pasni takkan ada gamba mengexpose diri sendiri selagi tk slim..haha..

EraNaZeErA.. said...

wah... mcm ku kenal...gambar..yg rambut guna jari pun boleh... hehehe...

tak sangka cantik jugak rambut aku...wah perasan gitu...

w.a.n.n.a said...

akak..salam perkenalan..
sorik ek xdpt nk borak2 ngan akak
ramai sesangat2
nti klu ada majlis2 mcm nie lagik..kt jmpa lagik ek..

Mia-Ina said...

patut le selama ni ble mia ask ...ble kak kaseh nk tayang gmbr ...mcm x nk tunjuk...rupa2nya..

dr awal mia scroll td..mula2 x caye g tau...tp ble dh bc entry ni..br percaya kak kaseh..

*Miss Geli^ said...

hahahha....ai dah cilok ni...

keji...nak peluk aku takut laki aku jeles plak.patutnya yu ckp la yu nak peluk ai puas puas....aku ni kena tengok tengok..laki ai dah la gatai..riso dipeluknya lain wanita..hahhahaha

yu memalam asik mimpikan ai kan??

hahahhahahah

mummysyafie said...

kaseh, kiter tak sempat kenal pun semalam. insyallah nx time kay..

CintaHati said...

wah !! bestnya.. nanti ada lagi kita pi ek mucuk..

Kaseh said...

Eera : rambut cun tu..jgn tak sangka lak babe...hehe

Wanna : takpe dear.. semlm mmg kena excuse kalau tak dapat borakngan semua org sebb semua busy..ramaituh..eehe..takpe ada masa insyallah kita kenal2 lagi.

Mia : akak ada buh gamba akak masa awal2 dulu tapi pastu takdek dah gambo2.. haha pasni takkan ada gamba la kot..sampai akak selim..bila la tuh gamaknya..

Kaseh said...

Miss Geli : wakakak..mimpi la sangat cayam weii..kalau laki yu gatai kan dear.. u ngorat abang jual daging heahahhaha..

Mummysyafie : tula pasal.. sebb ramai sgt tak terjmpa masing2..senyum2 je kita semlm kan.. nati bebila insyallah adagath lagi kita pasti akan kenal2.. :)

CIntaHati : nati kita g besday anak Masviona eh. :)

atty's said...

kaseh..huhuhu..jeles.nya..tak dpt nak join..sbb ade kenduri..geng2 ku semua ado..jeles..nanti kita jumpa kaseh kt avin besday party k..

Kaseh said...

atty`s : tu larr.. takper.. besday avin insyallah kaseh ada..nati kita jumpa eh bermesra mesraan..hehehhe

tipahvogue said...

ai pon cilok gambo ai yek!!! jgn claim royalti plaks! ahaksssssssss

@--- Sueanne ----@ said...

bestnye tgk gmbar2 sis ni..mmg rajin ehh blogger wt gathering..tapi kang kekadang pelik gakk tgk gmbar tue..ehh org ni ade skali..ehh org tue ade skali..link sane link sini..hhehehe..bgus2..eratkan sillaturrahim antara blogger..:p

psst : chayukkk sis..yang penting diet ( jgn makan berkalori ) n excercise k..

cewaggg mcm kurus je daku berkata-kata begitu..berat makin hari makin naikk..khihkhih

MY HEART said...

Walaupun gambo ai takde.. tapi tak mengapa heheh .. yang pasti nampak gamba ai dari kejauhan...

Cath J said...

Helooooo... dtg berkunjung ni..... :D

rinie said...

Salam akak....

takpa akak....nanti although dah abeh TBL ni ka kita saling support menyupport kak......or sambung g ka..hehehhe....+

watie said...

salam...

best kan gathering ramai2.. kita sempat borak kejap jek kan..

nak cuwiiik gambo yer.. hihihi

Kaseh said...

TipahV : cilok jgn tak cilok.. di merata2 ada gamba kita..haha

SUeanne : wakakak tu la pasall. merata2 ada gamba akak yang oii.. pastu diet pun da kelaut ni...:P

MYheart : takper..nati kita gather lagi eh, baru leh pose bersama2..:)

Kaseh said...

CathJ : thanx singgah dear.. arituh tak sempat nak gomol ur boy.. sgt gewamm..


RInie : tu la pasal..mmg kena continue.. selagi tak capai target..selagi tu kena diet..haha lapor ni..adehh..


watie : tu la..tak sempat nak kenal betul2..masa tak cukup.. lgpun semua sibuk masa tuh.. tapi takpe..len kali ada.. insyallah :)