Thursday, September 3, 2009

The Biggest Loser Asia Host - Sarimah Ibrahim


Salam...

hi all.. awal bulan ni macam biasa la saya mmg sibuk sangat2.. so takleh nak post entry sgt n tak sempat nak jengah blog kawan2.. insyallah pasni nati saya akan pulun jenguh blog korang eh..

tapi skang ni saya cuma nak share sikit je story ttg BIggest Loser Asia audition baru2 ni... saya baru tau yg dorang start training bulan 10 laa bukannya bulan puasa.. nyesalll tak pegi audition.. tapi kalau pegi punn..kalau ada rezeki dapat pun.. sanggupkah saya korbankan career..alahai..sapa nak bg duit kalau tak keje... so kenalah korban..takpela.. diet la sendiri eik...




ok jom tgk klip video ni.. masa audition Biggest Loser ASIA aritu...








Sarimah IBrahim ni comel kan.... kalaula badan ku macam badan dia.. alangkah bahagianya..


p/s: bila la nak transform jadi slim nih??

11 comments:

Lazyf... said...

Kak, org pun minat giler kt Sarimah...she's cute n adorable...plg vass skali Sarimah nih funny...ai likeeeeeee....

Mimy Hamid said...

aku ingat nak try..tapi sbb aku ingat tarining bulan pose la..klu tak aku ngan ko masuk sesama

*Miss Geli^ said...

aku ngan sarimah mana comey?? *wink*

POSH76 said...

aku pun tingin nak badan cam sarimah...tak gumuk tak kurus...yg sedang2 ajer...hehe..cam lagu dangdut la pulek...

tp dulu dia ni pun tembun kan...tapi dia everyday exercise sbb takut tembun gak...hehe

Kaseh said...

Lazy F : tu laa... sarimah ni special tau.. da la lawa.. pastu kelakar lak tuh...mmg complete package..


mimy hamid : tu la .. aku ingat pun dorang nak train bulan pose.. tapi rupa2nya bulan 10 baru start... nyesal gak tak g audition


MissGeli2 : ko dah mmg semulajadi comey lar.. hehe

Dee said...

uishh..i pun nk jadi sarimah..oklahkan dh dkt..i sarina ibrahim..dia sarimah ibrahim..adik badik we oll..hahaha..

Kaseh said...

posh76: tu la kan... badan dia sedang2 elok je.. sedap2 peluk.. tapi badan ko pun ok da laa...heheh



Dee : nama dah dkt2... rupa pun dah dkt2 dah.. kira ok la tuh..dah macam adik badek dahh ehehhe

sis_nita said...

Kaseh..

aku rasa kan.. kalo kita nak transform jadikk slim, kita harus duk berjiran.. jadikk bila time makan kan.. kita kena jerit sesama sendiri..

woiii orang seblah.. ko jgn sesekali makan nasikk ari ni.. kalo ko makan, ko akan kena jual..

Kaseh said...

nita : heheh betol2...ko ingatkan aku.. aku ingatkan ko balik..muehhehe.. jgn makan ..kena menten badan slim woo..

rasp said...

i pun suka tgk sarimah...a class of her own gitu kan...

me slalu verangan nak join biggest loser ni tau tapi iye lah tak sanggup pisah dgn famili laaaa...so verangan je laaa

Jap Klon said...

Happy that David Gurnani is the very first Biggest Loser Asia. He walked away with US$100,000 (RM350,­000) and a Renault car. Who will be next ?