Thursday, September 10, 2009

STRESS!


Salam..

Tika dan saat ini...

saya merasa sangat stress

sebab mempunyai bos yg agak mengong...

rasa macam nak benti keja je..

bukak bisness sendiri...

sapa2 ada idea tak bisness apa yg saya bleh buat..

modal tak besar sgt.. below 20K.. tapi untung byk..

hahahaha..tolong saya...bantu saya....kepala tension nih..

helppp!!!

tapi siyes ni..nak tahu..kot2 sapa2 ada idea bisness apa yg saya bleh buat...tak kira la

online maupun offline...

pleaseeeeeeeee... :((


p/s : Entry tekanan!

8 comments:

prebetsabu said...

modal bawah 20k leh jual barang kat pasar malam or bazar2..

nak buka kdai with 20k mcm tak lepas je.. nak renovate, nak deposit sewa, nak masuk stok etc etc.. kan kan..

bukak kedai jual baju2...
dan carik pulak baju2 yg sesuai melayu wanita pakai..
yg tak sendat n tak pendek but still fashionable..

ada minat?

sis_nita said...

erk! ko naperr eb! bos ko mengong..? hahaha! hengat bos aku sorang jerr..

urmmm...

nak bukak bisnes ehhh.. urmmm.. ko kena pk bebetul beb! betul ke ko nak benti keje..?

hmmm.. apa kata ko bukak salon ke spa ke..

aku laa org petama yang akan masuk ahli..

w.a.n.n.a said...

hah akak nk buat bisnes??
yok join bisnes wanna..

POSH76 said...

ko bukak ler salun kecil2an...since amy pandai makeup....takpun ko bukak butik ker tapi keneler start kecil2an...hehe

POSH76 said...

aku ni pun kalu leh nak berenti keje...pakal tak berapa nak kayer...kalu tak dah lama aku berenti kerje..huhu

sis_nita said...

beb!

ko stress lagikk ke..?

aku dah jawab tag ko tu.. :)

Lazyf... said...

akak nk wat biz per?

modal bwh 20k ek?

insyaallah sy ader jwpnnyer...

CoOkiE MoNSter said...

time bulan poser nih, kalu cik kaseh jaul roti john je bazar pon da bole kaya. hehe