Friday, September 11, 2009

surat rasmi busy

Kaseh Abadi
Transformasi.blogspot.com
Blogspot, Internet
Malaysia


Followers & Rakan2
Blogspot, Internet
Seluruh Malaysia :P

Tuan/puan:
Per : Tidak dapat jenguk blog dan tidak dapat memberi komen.


Salam sejahtera,
Buat semua teman2 rakan2 yg dihormati sekalian..
dengan ini saya ingin meminta maaf kerana minggu ni saya agak sibuk
dan tidak dapat menjenguk blog2 anda semua dan seterusnya tidak dapat memberikan komen membina..
ini adalah kerana saya sangat sibuk dgn kerja2 di pejabat dan terpaksa menahan stress dgn bos saya yg agak mengong ketika ini.
kalau tak percaya tgkla gamba dibawah ini.. saya mmg amatlaaaa busy..

dan busy lagii.. dan lagi... dan lagii..tak caya gak? tgkla gamba ni..saya busy..betollll!


saya berjanji.. pada hujung minggu ini..saya akan pulun marathon membaca blog2 anda semua dan memberi komen2 yg membina lagi..
segala kesulitan amat dikesali..

sekian terima kaseh..


yang mengharap simpati..
kaseh gedik



p/s: hahahahhhaha den tengah sengal ni.. sorry la ..den fail bab2 surat rasmi ni..men belasah jek tuh..tak sbar nak cuti esok...

11 comments:

POSH76 said...

wat suspen jerlah ko ni...hehe

paham2 busy...aku pun cusy gak nak pindah tp boss takde mau aku ngular sikit...hehe

Kaseh said...

posh76 : haha time ko jenguk blog aku ni..aku pun tgh jenguk blog ko gak.. sempat baca tapi tak sempat komen lagi..hehe plan cuti ni nak marathon..

lily lotus said...

haha..kretip lah u sis..hihi..happy weekend yer!

Kaseh said...

lilylotus : hahah kretip time sengal2 ubi ...camni la jadiknya..hehe tapi betol.. weekend ni sis marathon blog korang.. siap la..

sis_nita said...

ekekeke!

alaaaa.. takpe tu..

ko habehkan bizi ko dulu yerr..

blog kitaorang, bebila kang ko jengah..

aku ok jerr..

ko komen ke ko tak komen ke..

aku tetap masuk dan komen blog ko..

ko sayang aku tak..? haha!

Kaseh said...

sis_nita : aku sayanggggggggggg kooo sgtt2 muehehe

Iena said...

gagagagaaa... aku ketawa sekuat hati ni hah... lawak ayam plak ko ni yer... dlm busy2 pon smpat lg ya...
xper2... aku fhm...

dun stress2 bebeh... kang lg tua... dah x sebaya ngn aku plak kn... :)

Cik_Nomi said...

haha..ok2 kak kaseh.. take ur time.. pastu jlnkan tanggunjawab mcm biase -- sbg blogger tegar..hahaha..

Ms AiReEn MoHd said...

ko bior betoi nok...siap ade surat bagai hah...kekekeke...aku pun felik jap..napekah kaseh nggak dtg blog cabuk ku itew..adakah ko sakit?uoenyer tgh sakit ati byk kojer..kekekeke..kaseh amik jerk mc mcm aku...ade aku kesah..lantak la tunggang terbalik syarikat cha ya nun alip tuh..abis bonos kuar dekat raya die..raya aku ni melopong jerk ker...aku mogok la tuh...tu pasal today aku tak kojer...sekali nak bg aku keje selambak..mmg sesiap aku plan nak mcm la kan..

Cik Adek Manes said...

pergh ! siap bersurat rasmi g nie ahkak.. ngeee.. ! same ah, bz gaks nie.. keke..

Cik Wanie said...

La ingatkan surat kiriman rasmi nak mendirikan rumahtangga ker,
hik hik hik,
nak cari baju nak ge kenduri akk,
rupanya,
surat bz,
hik hik hik..

x per x per,
wanie faham:)