Friday, September 4, 2009

Thanks for showing some love :)

Salam..

hai all.. ok before saya membebel2 saya nak bgtau yg semlm saya g berbuka kat Wong Solo.. and mmg sangattttttttla sedap... the review tunggu amy update eh.. saya copy paste je nati...haha sebab gambo2 semua kat dia...pastu rasanya CIk Kiah pegi gak semlm eh.. tapi tak jumpa la (sebenarnya tak perasan mana satu) hehhe sebab ramaiiiii giler.. penuh kedai tu sampai ada khemah2 kat luar..ok stop cter pasal wong solo...nati2 sambung eh.

sebenarnya..entry ni adalah special utk sahabatku yg telah bersusah payah dan rajin menjenguk blogku serta memberi komen2 bernas mereka2.chewahh.. kira top commentator la kononnya.. thanks for showing some love eh guys.. tanpa korang tak meriah blog ku ini..


ok saya baru je letak widget top commentator tu dah dkt2 ujung bulan lepas..n tak sangka lak dia update monthly..so skang ni dia dah restart balik.. tapi saya masih ingat sapa top 3 commentators utk bulan lepas.. iaitu..

1) SIS NITA
2) MISS GELI GELI
3) LAZYF



terima kaseh ehh..kerana sudi buang masa..mengularkan diri time keja..utk memberi komen kat blog ni..so sebagai penghargaan..saya ada small gift utk anda...

utk Sis Nita dan MissGeliGeli , just jenguk blog dibwh ini dan pilihlah mana satu idaman kalbu..
Sempena nak raya ni..kot2 nak melawa ke.. pilihlah salah satu je eh.. :P korang pi order kat blog tuh, sebut nama kaseh...nati saya bayar.. order je la kat Mas or Amy or Zel tu.. saje suh pilih sendiri dari dorang, sambil2 support rakan bloggers berniaga ye dakk.. len kali saya promote blog lain pulak ehh..

MASVIONACOLLECTIONS

BROOCHBIZZ

BLINK2DBEAUTINESS

Utk LazyF lak.. kalau nak pilih dari MasvionaCollections or Blink2DBeautiness or Broochbizz pun buleh..kalau takmo pun bleh..nati akak carikan ko menda lain eh dik.. yg pasti yg ko suka laa.. akak takde blog shopping utk lelaki la dik..muehehe.. tapi kat broochbizz tu ada butang baju melayu lelaki kalau akak tak silap...

ok tu jela tanda appreciation saya utk anda.. bulan depan..kalau ada rezeki..adalah hadiah lagi, maybe all top10 dapat..heheh..insyaALLAH..



p/s: Sekadar tanda penghargaan je.. tak penah paksa korang komen blog ni kan kan kan :) len kali komen byk2 lagi eh..muehehhe

32 comments:

rasp said...

begitu rasa dihargai....
congrats to the 3 of them!

Kaseh said...

rasp :alahai.. saje je suka2 bg meriah sket nak raya ni.. ada rezeki lebih sket..bleh la share ngan kawan2.. semlm kaseh mkn ayam penyet kat wong solo tu mmg sedapppp..rasa nak pegi lagi je ptg ni..heheheh

noor said...

kat ner kedai tu kak?nak g gak la...hehe

Kaseh said...

kalau kat area bangi ada kat belakang OLD TOWN cafe tuh.. tapi wong solo ada byk branch tau..akak ingat nak try AP ayam penyet lak ler..hehehe baru kul 11:40pagi da citer pasal makanan..haiyaa..

prebetsabu said...

wahh.. harus lepas ni aku gigih komen...

tapi.. dah mmg style kitorang tak byk komen la.. kat memana blog yg ktrg terjah pun kitorang kurang komen.... tapi nak hadiah gak.. boleh.. hahahaha

Dee said...

congrats kt dorang2 tu..

noor said...

alahai...lapo lak rasa, wpun tak tgk lagi gambo akak g semalam...

lily lotus said...

wah rezeki bln puasa ni..hehe..tahniah utk mereka2

Kaseh said...

PS: heheh takper kalau tak rajin komen.. tahu korang tetap support kwan2..hehe nak adiah? ermm mintah kat viona... lariksss



Dee : tenkiu dear...

Kaseh said...

Noor : haha akak pun lapar dah nih.. sabo je la..:P



LiLyLotus : ha ah rezeki bulan pose kan..nak raya tu bleh melaram..hehe

sis_nita said...

erk!

hwaaaaaaaa.. *nanges jap*

kasehhhh.. sesungguhnyerr aku mengomen dgn ari yg ikhlas dan murni.. aku tak mengharapkan apap2 balasan dari ko..

tapi..

dah ko nak bagi yerr tak.. aku pilih niiiii.. hehhehehehhe!

macehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! muahhhh! i lapppp uuu..!

Kaseh said...

nita : aku tahu semua yg ko komen ikhlas... dan member2 yg lain komen pun ikhlas.. sebba tu aku tak penah nak bgtau kat korang aku nak bg hadiah sapa komen paling byk.. ni surprise saje suka2 je.. hehe..i lap u too..

mummysya said...

wahhhhh

jealosunya diriku ini!!!

Kaseh said...

kin : namo jeles2.. hehehe muashh

masviona said...

memula nak wish congratz ps pemenang....:)

lepas tuh nak ucap tenkiu gak ps kaseh coz mv collection antara yg jadi pilihan kaseh tak kisah ler pemenang² tuh nanti beli or tidak janji weols dh happy coz mc collection jadi pilihan tuan tanah....tq

POSH76 said...

baiknyer ati ko ni...bagus2 murah rezeki...hehe

akunyer takde ke...hehe

Psst: cpt2 ler letak gambo yer...hehe

sis_nita said...

kasehhhhh..

aku dalam dilema nehhh.. waaaa rambang mata woooo.. cecantiknyerr..

okehhhh..

aku nak cuci mata lagikk ni.. :P

atty's said...

lepas nie nak rajin komen..kalo ade masa..utk kaseh pun..tq kty ucapkan rajin dtg blog kty ..

Lazyf... said...

Akak..........sy adalah sgt2 terharuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....susah2 jer akak nih....tp da akak nk kasi sy terima dgn ati yg tbuka-buka...hehehehe...million thousand tq for u....

Kaseh said...

masviona : alahai saje sama2 tlg pomot bisness member sekali kan..lgpun brooch mas jual tu lawa2..cuma kaseh je takleh nak beli sebb lom pakai tudung hehehe (p.s: actually dah pakai kejap tapi bukak balik.. :(



POsh76: saje nak meriahkan suasana blog ni je.. ko punya eh..ada2..heheh

Kaseh said...

sis_nita : rambang mata eh.. hehe pilih2 jgn tak pilih...



atty :sama2 kty.. kita sama2 menjengah blog kawan2..heheh..kalau ada masa insyallah kaseh akan komen..tapi kalau takde masa tuh kaseh tetap singgah n baca blog kty tapi tak sempat nak komen jek..sebb biasa kalau jengah blog kawan2 time ofis..hahah ngular tuh..

Kaseh said...

lazyf : thanks to u dear.. for all the support.. hehe

ieda said...

salam dikkkkkk
walau namaku tidak dlm list top commentoor mu
akak selau singgah dan dirimu dihatikuuu
alamakkkkk emoo lah pulakkkk
wakkakakkaka

salam berbuka dik .. sahur tak selalu tuh ?

sis_nita said...

ahaksz..

kasehhhh.. aku dah pilih.. hehehe! wahhhh.. mmg cantik laa brooch anggur tu kan.. mabeles..

muah tuk ko.. ko manerr ni.. memalam ko tido dah ke..

ke ko makan ayam penyet..

Kaseh said...

ieda : hahah kak ieda.. kaseh tau akak salu jenguk sini.. sayang akak.. ermm dah 4 ari tak sahur...malas melanda..heheheh..



nita : hehehe syukur la ko suka.. dah order lom? jgn lupa sebut nama aku tau... nati aku bayarkan...

kojah said...

wahhh kena rajin mengomen la pasnie...hihihi

Kaseh said...

kojah : haha jgn camtu yang . . Akak x paksa pun nk komen . . Biar ikhlas. . .xmo krn adiah, dibuatnya len kali xda adiah kan korang mrh akak lak hehe . . Muash . .

sis_nita said...

aku dah taip dah nama ko.. tapi lom kasikk address aku lagi.. hehehe!

niway.. thanks yaaaa.. urmmm..

lalalalalala.. rayerr brooch baru.. lalalalalala..

sis_nita said...

weiiii.. bangun laaa.. ni musti ko geguling atas katil lagikk kanss..

bangunnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. aku dah wat entry khas brooch anggur aku tu..

muehehehehehhehe!

danishahumaira said...

bestnye, murah rezeki tuan rumah,

*Miss Geli^ said...

aku dah baca dah entry ni ekseli petang jemaat tu..tapi tak sempat nak romeng...

ok..aku dah pilih hadiah aku..

aku nak AMY...aku nak AMY as present..suh dia duk ngan aku, senang skit nanti tetiap ari aku nak g keja or g memana dia mekap aku..boles kan??

ko suh pilih kan?? dalam satu blog tu ada muka amy.jadi aku pilih dia la..amcam?

Joe said...

nita kan. 3 hari 3 malam tak abis lagi bercerita kat saya pasal dia dapat hadiah ni :)