Wednesday, August 26, 2009

Tika Dan Saat Ini

Salam ..

tika dan saat ini...saya merasa sangatttttttttttttttt......

NGANTUKS...

takleh ditahan2 lagi mata ni ha.... menguap sakan dari tadi.. kalau dibiarkan mau jadi macam ni.

hahaha ikut sempat je mana bleh tido.. tapi kat opis takleh nak tido... camne eik... kang tak pasal tido sembarangan jadi camni....


heheh kat kabinet pun jadik.. ermmm rasanya macam nak balik umah je...
apa?? balik? biar betol si kaseh ni.. nilai ngan kajang ko ingat dekat??? da la lunch hour cuma sejam jek..

waaaaaaaaa tapii..tak tahannnnnn.. kalau dapat balik umah ni.. ermm on aircond.. tarik selimut.. kul 2 baru bgn g keje balik.. hehe

bayangkan..kalau dapat tido macam ni..


takpun kalau dah syok sgt tido...bleh jadik macam ni..

haha..



p/s: balik tak balik tak balik tak balik tak?... balikkkkkkkk



*EDITED* Akhirnya saya tak jadi balik.. lelap sekejap kat opis.. PS suh tido kat surau eh.. taklehhh nati ada je bangla tido sebelah den kang..muehehe..still nantok...:(

10 comments:

sis_nita said...

hakhakhak. aku pon nehhh.. amponnn.. ngantuknyerrr.. aku dah pasang lagu tiga abdul dah ni.. tapi rasa mengantuk, tetap mengatasi segala-galnyerr..

AmY-AdLi said...

tak payah balik..
semak jek..
hahahahhaa

@--- Sueanne ----@ said...

kak..kite ngantuk gak tika n saat ni..nak ikut balik lehhh???..hahahah

prebetsabu said...

SAHAJA AKU TIDUR DI SIANG HARI WAKTU PEJABAT KERANA MENGANTUK TERAMAT SANGAT, TUNAIIIIIII..


bumm bummm kat surau la kaseh...

huhuhuh

Dee said...

layan blog je kasih..x pun youtube..alhamdulillah so far dee x penah lg ngantuk2 kt opis..

Lazyf... said...

org pun ngantuk gak nih kak...

Lazyf... said...
This comment has been removed by the author.
damiqula said...

bulan puase memang ngantuk kan?dh la mase lunch hour takleh makan,kan best kalo die kasik waktu tu utk umat islam ni tdo hihi

lily lotus said...

sabau jerlah..funny lah sume pics tu..eh u kerja kat nilai area mana..i pernah stay nilai kejap

masviona said...

kalau ngantuk tuh mmg ler xleh nak tahan² kan kaseh...hikss

owh kaseh kat kajang eh....leh lah berbuka or bersahur sesama kalu camnih kan....jom?????hiksss