Wednesday, August 12, 2009

Avin Damia Alhamra`s Birthday - The Moment

salam..

lama tak update padahal byk nak update..tersgt sibuk n tak sihat.. 1 1/2 mc... dok umah tido..

ni baru nak update citer Besday Avin arituh.. sangat beshh...kita layan gamba eh.. anyway gamba terlalu byk so kena post sikit2 dulu wokay kawan2..

Aritu saya pegi Besday Party avin ngan famili ..jenuh gak mencari Dewan tu..tapi alhamdulillah sampai jugak tepat pada masanya..

masuk2 sign kat guestbook n dapat doorgift yg sgt comel..tapi lupa nak amek gambo plak..


pastu b4 masuk pintu dewan..ditahan oleh dayang kecik berbaju pink...kena sign ini pulak..
Ya kena sign kat banner tu.. alala2 comel... ermm kat mana nak sign ehh..

Since saya sampai agak awal la jugak so bleh pilih tpt yg cun utk signage.. hehe nampak tak..betul2 kat baju princess avin kaler pink..dah auntie kaseh pun suka pink la sayang...
jap jap nak close up sket..

tadaaa..tu dia auntie kaseh sign kat baju pink Damia... :)

pastu kitaorg tunggu dan makan2 sambil tunggu princess sampai...makanan dia sgt byk tapi tak sempat nak amek gamba.. rasa kalau korang blog hopping sure nampak kat mana2 blog yg ada letak gamba2 food masa besday Damia arituh.hehe...tapi yg pasti..

Mama makan laksa 2 kali..wakakka.. me too.. sebab sedappp..

amy buat muka protes sebab disuruh amekkan laksa lagi..wakakaka.. dapat pahala apa tolong kakak... :P


pastu tunggu punya tunggu..nati punya nanti..maka.. ketibaan puteri yg dirai..



BIrthday girl - Princess Avin Damia ALhamra...

birthday theme adalah pink n hijau.. sgt shuweett!!




BIrthday cake n prizes for lucky draw n games..

Bersama Kak ty n anakandanya..and wanie.

tu dia..peacee mummyshafie.. hehe.. ada gamba kita bertiga kan..nati la kaseh kidnap gambo tu



Bersama family Masviona..Mummysya.. kakty..wanie..Sib baik Damia tak nangeh masa mama dukung tuh..tapi den lak yg nyesal tak dukung n tak mintak Damia huggg....

Peace!! Mama n Damia... Kin(Mummysya ) n ariesya... Me n atish

BIrthday cake Damia, still ikut tema..pink n hijau..

Masa ni tgh ramai2 nyanyi lagu besday..actually saya ada record tau..tapi rasanya terdelete or maybe tak save.. sgt terkilan woo :(

Tapi mmg fun sgt2.. tgk tu avin nak potong kek bersama Bonda dan Walidnya..


DJ Epoi yg sangat sempoi...walaweiiiii.... sok den kawen nak jemput beliau lar.. :p gerenti havoc kenduri nati..haha

manyaknyaa hadiah Damia.. meh share ngan auntie bleh?..hehe saya bawak 3 hadiah..bistu dah bawak si kakak n adik..so masing2 nak gak bawak hadiah..maka dorang bwk sorang satu..pastu saya pun bawak la satu.. tapi tak seberapa pun..hope baby damia suka..


and ni yg paling besh...
hadiah yg kitaorng dapat! erkk? besday Damia tapi kitaorg pun dapat hadiah? hahah kenapa dapat hadiah kena tunggu next entry ehh. tak lama.. jap lagi ku post entry baru..haha..


p/s: Event yg sgt besh! bilala dapat buat utk anak sendiri..

9 comments:

sis_nita said...

Kasehhhhh.. percayalaaa.. kepada diriku.. aku dah wat entry Tia Amelia untukmu..

w.a.n.n.a said...

akak bestnya beshday damia..
wanna nk g tapi demam..
hari nie pon demam lagik..
jeles tau

prebetsabu said...

pinjam ayat dj epoi sat - WALLAWEIIII !!

thanks kat kaseh n family semua sbb sudi singgah majlis kitorang.. !!

sorry ssgt sebab kitorang tak dapat spend masa sembang lama2...

and for sur, korang sefamily mmg sempoi n happening!

thanks!

atty's said...

wah..kaseh..walawei..antara meja yang bertuah..sonok dpt kenal ngn kaseh ngn family..nanti kita beramah mesra lagitau..kita dktje..

Mia-Ina said...

ha..entry TIA amelia...kak kaseh nk try ke..hehe..ikut mia ye? :-)

best nya birthday party...dlm hdp ku x nah g wat....besday dismabt dgn doa je semoga dipanjangkan umur g

rasp said...

ala sis nak tau tak...
i pun tingin nak gak tambah laksa tu tapi kemaluan aaaa hehehehe...
mmg sedapppp kaaannnn...

Dj Epoi said...

Walaweiiiiii...
Walaweiiiiiiiiiiiii
Walaweiiiiiiiiiiiiiiiii

Kalu Lu ngn Mama Lu 2 pinggan Laksa..
Gua UP lagik ....3 Pinggan + Te;ow rebus 2 biji huhuuuuuuu....
Laksa Kuahnya pekat siut!!!

Gua suka borak2 ngn Mama Lu....
Memang Rock Steady weih!!!!

Walaweiiiiii Hadiah buku2 Gua ponk Lu dapat eik!!!

Ok Chow!!!

que_zul said...

muka your mum ada iras2 arwah Yasmin AHmad..

CintaHati said...

Ada rezeki kita nanti.. kita buat juga untuk anak kita.. InsyaALLAH, amin..