Monday, August 10, 2009

HAPPY BIRTHDAY AVIN DAMIA ALHAMRA

Salam...

Aritu masa pegi gath Bowling di Alamanda..saya dapat invitation dari Masviona.com..


cute je watikah nyer.. green n pink.. didalamnya...



Jemputan ke besday party anakanda kesayangan Queen Masviona & King prebetsabu!

once again...

A Happy Belated Birthday to Princess Avin Damia Alhamra!

Semalam me n my family pegi Gathering Besday Party Puteri Kesayangan Masviona & Prebetsabu di Bangi.. the event was awesome.. sangat meriah... nati saya share more pictures eh... :)

nak buat keja dulu... zassssssssssssss....


p/s: lupa nak mintak Hugggg dari besday girl..haiyaa..

10 comments:

Mia-Ina said...

aduhai.,.nama mcm puteri apa la pulak

keluarga kayangan ke kak kaseh..hehe

mummysyafie said...

kaseh, kiter pun tak wat n3 lagi pasal tu. kepala macam berat je..duk opis tapi takleh nak wat kerja...

soronok dapat jumpa kaseh semalam

SuFy said...

nak kek~ hehehe..epi bufday..

*Miss Geli^ said...

aku pun dapat invitaion..tapi malu nak pegi..
sebab ai kan pemalu..hahhahaha

miss jiejie said...

huh..saye pegii !!wee.memang best ..tapi kene balek awal ..iskk..iskk ..

atty's said...

kaseh..sonok kty dpt jumpa kaseh..nanti jumpa lagi tau

sis_nita said...

kasihhhhhhhhhhhhhhhhhhh..!

aku merinduimuuuuu..

rasp said...

salam sis...
kita ada jumpa gak on ahad tu...
tapi tak snap pics...
cuma i tgk ada our pics kat blog mummysyafie...
i dar-link u k...
hope to see next time....

ieda said...

adeh dik .. terbelit lidah akak jap ..
ermmm islam ker .. campuran tuh dik ...
sedapppp di dgr biler lepeahh sebuttt hehehhehe

Dj Epoi said...

Salam..........

Walaweiiiiiiiiiii
Siok gilak kat sanun.........huhuuuuu