Monday, June 1, 2009

TBL Malaysia bermula..

Salam...

1st of all..mintak ampun mintak maaf sebab lambat update, saya teramatlah sibuk lately ni, bila nak update time weekend ada je halnya..sudahnya nak update kat opis , line network lak problem...macam2 dugaan..anyway alhamdulillah skang sumer dah ok.. saya dah pun update list contestant yg bakal berjuang dalam tbl contest ni cuma ada yg tak complete lagi..tapi rasanya insyallah sehari dua ni complete kot.. sebab adayg berminat nak join tapi tak sempat nak hantar detail dan ada yg belum hantar gamba..tapi takper..saya amat memahami..tahu anda semua ada komitmen yg tak dapat dielakkan..walaumacammanapun.. saya tetap menanti..n kalau buleh cepat2 eh bg detail..so kita bleh mulakan contest ni...

oh ya selepas ni..anda semua dijemput utk join official blog utk THe Biggest Loser Malaysia ini, segala info2 atau berita2 terkini tentang peserta dan cabaran2 yg bakal dipertandingkan akan dinyatakan dalam blog tersebut..so rajin2la singgah.. para peserta dikehendaki jenguk blok TBL dari masa ke semasa utk info dan cabaran terkini.. :)

Buat supporters2 iaitu JILLIAN dan BOB, jgnla jemu utk bg kami semua sokongan padu anda ok.. :)

ok kawan2.. luang2kan lah masa utk jenguk BLOG The Biggest Loser Malaysia

http://tbl-malaysia.blogspot.com


kita ketemu lagi dilain entry ya... all the best to all contestant..


p/s: Kalau ada kekurangan harap dimaafi..

2 comments:

wawa pucca said...

akak/


nak join jugak...
boleh tak?
kalau boleh sy email details/

Aku Nak Kurus said...

good luck in your weight loss journey ya...do ur best...makan enough calorie dear :)

all the best!

The Big Mission
http://jomfit.blogspot.com