Sunday, June 28, 2009

Kevin Zahari Fitness Workshop

Salam..

hai all.. arinih terlebih rajin plak on9 weekend..

well sebenarnya tadi dok nak update TBL nyer result.. and alhamdulillah semua dah settle..

pastu tgh dok survey2 n usha2 info utk challenge TBL akan dtg ni tiba2 ternampak lak Iklan kat Kevin Zahari`s website.....Kevin Zahari anjurkan Fitness Workshop and it is free..
lahaii sapa la taknak join kalau ada personal trainer cam Kevin yg train kita pastu bg info2 n tips about health kan..


so saya dgn lajunya meregisterkan diri..pastu tadi pun da share info ngan TBL contestant... (ada saya post dalam blog TBL eh )

dan jugak dgn lajunya ajak amy join sekali.. baru ada geng nak g..( masa tu confident je macam dapat padahal baru je anta email...) pastu call Ika ajak join sekali.. haha..excited beb...sebab ada goodie bag oso.. tu yg besh tu.. kalau rajin g la visit website Kevin Zahari.. kalau tak rajin g website dia leh jenguk kat blog TBL, ada detail dia saya letak dlm blog...

pastu kan..mmg tak sabar nak tunggu reply samada dapat ke tak ...pastu tadi masa dok siap nak kuar datim ngan CH..saya saje check email...

waallaaaa...... im in...agaknyala.. haha yer la kot.. emailnya spt dibwh: agak2 korang saya dapat join ke tak?



dapat kot kan? alaaaa dptlaaaaaaa.. puhlizzzz.. nak gak join Kevin Zahari nyer fitness tu.. nak tgk Kevin live.... hensem wooo.. (lariksss )


p/s: Nak jugak.. tak kiraaa...

5 comments:

Suffian salim said...

sila lawat blog saya..kerana ada idea menarik ttg nak kuruskan badan..ajak kawan2 sekali..ye..

sis_nita said...

salam..

hmmm.. saya pun overweight gak dulu.. penah mencapai berat sebanyak 115kg..

saya avoid nasik selama beberapa bulan.. turun sampai 90kg.. laa ni tgh berusaha keras tuk capai 75kg..

meh laa sesama kita berusaha yerr..

Zulaikha said...

i received the same email..thanx kak sbb register kan utk ika..muahh!!

juzz nak highlight...

"come for work out"

so thats mean...

kevin will be our PERSONAL TRAINER!!

wohooooo....

excited n tak sbr...hrp2 dpt laa...

nway, thanx kak sbb call ika..

insyaALLAH kte jumpe di kevin's workshop...AMIN!!

mummysya said...

nak jugakkkkk

POSH76 said...

bessnyer jgn lupa kem salam kat kevin yer...pastu kalu amik gambo jgn dekat2 tau...jeles2..hehe