Wednesday, June 3, 2009

RINDU

Salam semua

waaaa rindunya nak update blog sendiri .. hehe sibuk ngan blog TBL je 2-3 hari ni..
sebenarnya agak tension sikit minggu ni sebab network kat ofis ada problem sebab kena petir weekend baru2 ni..sudahnya saya takleh nak online kat ofis dan menganggu kerja2 mengupdate blog saya..kalau tak..insyallah sempat la kalau takat nak update blog n baca blog kawan2..
ni nak baca blog kawan2 pun tak sempat.. waaaaaaaaaa sgt tekanan..

RINDU kat korang semua...

apa agaknya cerita zel..

kat mana agaknya posh makan minggu lepas...

apa luahan rasa hati mia..

apa roxy masak kali ni?

apa cerita ibuani..

apakah strategi2 diet TBL contestant2 yg lain...

apa ika buat semlm?

apa menu anda semua utk diet?

dan byk lagi cerita kawan2 yg lain...

waaaa semua itu saya tak dapat nak baca..sebab tak sempat...takper...nati ada masa akan ku baca semua cerita korang....

oklah...takleh nak lama...nantok...baru je lepas update blog TBL tadi...takat ni je sempat nak update blog sendiri...mau tidur sudah..nitenite all...

salam.. ZzzzzZZZZ


p/s: rindu serindu rindunyaa...

2 comments:

POSH76 said...

Sian organize mesti penat giler...but actually good tau if you keep urself bz...lagi senang nak loose weight..tp ko jgn sakit pulak...take care urself...

The Biggest Loser Team said...

Sebenarnya posh kalau line internet kat opis aku ok then takde masalah..boleh je update bila2.. ni bila takde mmg sgt susah..yela aku bila dah balik umah tersgtlah malas nak on9..nak2 skang ni cuti skolah..anak buah semua datang sini.. aduhai..hehe anyway thanx dear..organize tbl ni tak penat sgt...cuma nak kena update blog je..