Friday, June 12, 2009

TBL -2nd week Weigh in




salam..


sorry kawan2 lama tak update blog.. masa tak mengizinkan.. saya cuma sempat nak update blog TBL je, blog sendiri terabai sekejap sebab masa itu emas...hehe


lagi satu sebab line kat office ni masih belum stabil..aritu dah ok tapi kejap tak ok.. giler betol.. nyusahkan org la networking ni.. ni pun saya online guna broadband member kat opis ni..


kat umah bukannya takleh online..tapi tersangatlahh malas n letih sgt..sebab saya sampai umah pun kul 8.. so mmg letih sgt n tak rajin nak on lappy..so ampun eh..


orait.. main reason saya amek kesempatan nak update blog ni ialah ..nak share..weigh in day minggu kedua ni saya turun berat..alhamdulillah tapi sikit je la. jadila kan.. ni semua gara2 mkn tak ingat dunia gak minggu ni.. semlm je dah mkn nasi beriani sebab ada besday party kat opis ni.. sib baik turun..


ok berat kali ni....



119.4



turun 600 gram..


jadikla kan... tapi hakikatnya mmg tak puas hati.. insyallah pasni akan cuba yg terbaik..



p/s: mengah naik tangga :(


3 comments:

POSH76 said...

takper kasih aku pun cam tu gak..tk pernah nak turun bnyk...keep it up hokey...

FdausAmad said...

Gua nak jemput lu dtg kenduri kt blog gua beb..
FOLLOW skali pun xpa kasi meriah..

blog gua tu dh tak seimbang..ramai sgt budak budak berat ke belah punk.

Cik_Nomi said...

great! teruskan usaha.. n jaga makan ok.. jgn lupe