Thursday, June 18, 2009

JDM5 - The Solution :)

Salam..

Dari tadi saya dok pening pkkan naperla berat badan saya naik..(pkkan konon padahal dah tentu2 sebab dok mkn tak hengat sepjg minggu hehe ) cuma yg peliknya berat naik tapi baju n suar dah longgar.. pelik pun ada.. ermm so saya merasa sgt sedih ..

maka....

saya pun pulun la surf carik info tentang JDM5 ni.. ghupa2nya byk info.. tu laa taknak tanya pakcik google awal2.. :P

Diantara article yg saya jumpa...:


Formula Hebat !!! Bertindak dengan 5 cara : - mengawal selera makan - menghalang pembentukan kegemukan - mengurangkan pengambilan gula - meningkatkan kadar m e t a b o l i sma - menukarkan karbohidrat kepada tenaga PROGRAM JUS DIET MATE 5, MUDAH...SELAMAT...BERKESAN...TANPA KEGEMUKAN SEMULA...

Peserta boleh amalkan sarapan pagi seperti biasa...JDM5 diambil pada tengahari. Campurkan serbuk JDM5 dengan 400ml air sejuk (ais kiub) untuk lebih enak.
JDM5 yang diambil pada tengahari mula menjalankan tugasnya.
Ia akan mula mengaktifkan sel-sel untuk menukar gula kepada tenaga.., dan memecah lemak kepada tenaga..ia mula aktif ambil bahagian merangsang sel-sel otak untuk menghasilkan neurotransmitter serotonin mengubah rasa lapar dan tabiat pemakanan anda. Guar Gum dan Soy Protein menjadikan perut anda ketat dan kenyang.


ANDA PERLU AMBIL BAHAGIAN AKTIF dalam program diet JDM5...Sebaik saja anda mengambil JDM5 anda perlu mula BERPUASA!!!!!..anda perlu minum banyak air untuk menyihatkan berjuta sel dalam badan anda yang aktif bekerja dan...mengambil makanan yang ringan seperti buahan atau sup sayur sekitar jam 4 ke 8 malam...HANYA JIKA PERLU...SAYA ULANGI, JIKA PERLU...maksudnya tidak digalakkan LAH,

Jika anda benar-benar telah melakukan cara diet seperti dianjurkan, JAMINAN 95% anda pasti mengalami penurunan berat badan...TANPA LAPAR, TANPA RASA LETIH dengan ...MINDA YANG AKTIF...SELAMAT...
Setelah anda mengamal antara 7 ke 10 minggu, badan anda sudah berada dalam zon selesa, penurunan berat badan bertambah mudah dan anda akan merasa seronok dan bahagia dengan program diet JDM5...semasa ini jika anda sudah miliki berat yang DIIDAMKAN...Anda hanya perlu mengambil JDM5 sekali seminggu atau lebih jarang...Selagi anda mengamal amalan PEMAKANAN yang terkini hasil latihan program diet JDM5...JAMINAN berat badan anda tidak naik selamanya adalah 100%.

IKUTILAH PROGRAM DIET JDM5...yang mudah ini dan nikmati hidup sihat, jelita dan ceria yang anda mimpikan.

DR ROZMEY

PENGASAS & CEO

PAKAR PERUNDING PERBIDANAN DAN SAKIT PUAN



itu dia kata2 dari pengasas JDM itu sendiri..maka terbukti saya da salah mkn.. mmg kena follow betul2 baru menjadi kot.. maknanya..pagi kena amek gak bfast.. pastu lunch minum JDM5 jer.. dinner mkn2 sup or menda2 ringan( kalau terasa nak mkn la kot... tak mkn lagi elok kata dia ) then b4 tido amek JDM5 balik..

ermm.. ok saya akan start balik program ni.. kalau ada sapa2 nak join saya bersama JDM5 bleh la email..sebb saya ada jual.. hehe sambil2 beb.. sebenarnya taknak promote awal2 selagi sendiri tak turun.. so ni sekadar offer bg sapa2 yg nak sama2 try...tu je eh.. :P

tapi kan.. bila baca byk testimoni user JDM5 ni mmg tersangatttlah teruja... yg berat 200kg leh turun 100kg.. phewww sgt menakjubkan... tapi.. macam biasa la... kita diet ikut kaedah or pemakanan camne pun sekalipun yg penting will power mau kena kuat..tul tak? even mkn Herbalife pun leh turun kalau rajin dan tekun.. tak makan apa2 pun leh turun gak kan..
yg penting individual itu sendiri.. n saya ngaku saya sgt lemah.. dan saya perlukan bantuan kawan2 semua sebagai pendorong saya... family pun ada sokong gak tapi byk perli dari bg semangat..

-kalau mama nati sure kata.. `ala toksah diet2 dah lama mama dgr nak diet` n -kalau mulut si laser amy gedik pulak ` hampeh jek along ni nak diet2 tapi makan jugak` -haa tu lum dgr mulut andak plak ` along diet? takyah laa long` hahaha -kalau angah lagi la pulak.. tapi dia tak kuar suara tau..dia buat aksi muka je.. `along diet? heh heehh ( sambil buat muka sengeh2 perli)

geram jek tgk adik2 camni kan.. tu yg kena buktikan.. utk angah, andak n amy.. kalau along kurus korang nak bg apa? wakakakaka



p/s: perli2 tandanya sayang... :P

4 comments:

Mummy Zuan said...

halo Kaseh,harga dia brape ar...?

The Biggest Loser Team said...

mummy zuan : harga dia sekotak RM200. Dalam tu ada 20 sachet. kalau berat lebih 100 kena amek 2 sachet perday.. kalau nak trial pack kaseh ada jual RM 50 for 5 pcs.. ada org leh turun 3kg within 5 days.. tapi kaseh idak ler..heheh

POSH76 said...

lebih di kritik dari dipuji...takut lupa diri...mmg ler tak leh nak tima...tp komen fr family selalunyer betul...sbb diaorg sygkan kita...slowly u will adapt..

ayschaanur said...

hi sis..gudluck ber'JD5'..sye pon tgah on jd5..alhamdulillah 4kgs in 3 weeks..dah alhamdulillah,tak lapar..teruskn usaha yer..dlu sye pon ber'herbalife'..tp dh stop..try jd5 lak..kite dlm track yg same,so mari kurus!hehee..by the way, visit my blogshop.. enonlovesshawls.blogspot.com.. ;))