Friday, May 29, 2009

The Biggest Loser - Contestant


Salam,

Sorry lama tak update. Being bz lately...biasalah dah dekat hujung2 bulan mmg macam ni..
anyway saya cuma nak update tentang TBL contest tu..

Today (29 May 2009) is the last day for u all to register eh..sebab monday kita nak start weigh in da.. anyway saya akan tetap terima registration sampai tgh malam nati... so u all ada masa utk send details n pic.. tapi andaikata ada yg berminat jugak nk join tapi tak sempat nak hantar detail bulehla join jgk dan hantar detail selewat2nya 2 June 2009.

To those yg takde pic latest bulehla hantar gamba lebih kurang latest gak la.. bukannya apa..bila habis contest ni senang nak tgk transformasi anda semua.. Contest ni takde berat limit eh.. tak kira la berat anda berapa pun..yg penting anda tak puas hati dengan berat itu and nak kuruskan bg cantik lagi..

well actually contest ni diadakan pun hanya sebagai penyuntik semangat antara kita yg nak kuruskan badan..sambil2 kuruskan badan..kita bergumbira dan dapat hadiah..insyaALLAH..

Dan tidak ada limit contestant eh..sapa2 nak join..dipersilakan..

Disini saya nak listkan bakal contestant2 kita yg akan sama2 berjuang menuju transformasi:

1) Zulaikha
2) Zel
3) KimieHaikal
4) Nita
5) Regina
6) Nomi
7) Miss Reen
8) Kaseh
9) Mama Hawa ( Blog belum ada)
10) Nora (Blog belum ada)
11) Wong (Blog belum ada)

Ada lagi beberapa org yg berminat cuma belum siap blog katanya..ok sebenarnya kita akan ada TBL blog sendiri utk contest ni tapi still under construction (ampun..organizer sgt sibuk)..

So tunggu apa lagi.. meh la join The Biggest Loser contest!

Nak tahu tentang :

1) SYARAT2 PENYERTAAN - Klik SINI
2) HADIAH2 DITAWARKAN - Klik SINI Memandangkan ada hadiah TBL contest ni saya sponsor jadi andaikata saya menang, hadiah itu saya takkan amek eh.. saya akan bg kat 2nd place.. :) chewahh...macam menang ..insyaALLAH., bg saya hadiah paling bermakna ialah saya buleh pakai baju kahwin saya ngan cantiknyaa..


Untuk supporters2 merangkap penyuntik semangat rakan2 bloggers sekalian, anda dialu2kan utk memberi semangat dan motivasi membina utk semua contestant2 ni nati samada di personal blog mereka ataupun di TBL blog sendiri nati.. Jadi bygkanlah anda adalah JILLIAN & BOB!! yg bertungkus lumus memberi semangat kepada para contestant.

and the good news is... Anda juga (para supporters) bakal menerima hadiah jugak.. dan yg akan vote anda ialah para peserta TBL contest itu sendiri.. By the end of the game nati saya akan listkan nama2 regular supporters and contestant akan vote their fav JILLIAN or BOB... so share ur spirit with us..

Majulah TBL utk negara.. :P


p/s : Kalaulah berjaya transformasi diri ini, mesti hidup ini akan jadi berbeza kan....

5 comments:

POSH76 said...

patutla ko dah lama tak hupdate...u go girl...aku mesti support nyer....haha aku mau jadi Jilian (angan2 mat jenin ajer..)

MyDreamWeight said...

posh: thanx babe.. ko support nati eh.. aku mmg bz giler2 ujung2 bulan ni.. closing stock biasa lar..stress pun ada..berat turun naik...minggu ni jadi minggu meradang woo..sebab berat naik..haha..

Cik_Nomi said...

kak kaseh..ye..sangat berbeza..hu.. gud luck untuk kite..

PFS6450 said...

Kaseh gud luck bebeh!!!

hafezahzainudin said...

kaseh.. nanti cikjah bg details ek.. bz sgt nih.. x sempat nk amik pic..