Monday, May 25, 2009

PRIZES : The Biggest Loser Contest

Salam,

Cakk.. as promised entry kali ni saya kan bgtau antara hadiah2 yg bakal dimenangi oleh peserta2 TBL Contest kita utk season 1 ni(chewahh macam nak buat byk season plak kan..ehh mana tahu kan..ada rezeki..insyaALLAH)

Antara Hadiah yg Confirm utk pemenang THE BIGGEST LOSER contest ini adalah :


SERINITY SPA
SERINITY SPA - 6 Hours Package which includes :

1. Intensive Brightening Facial

2. 4 Steps Spa Full Body Treatment :
- Herbal Steam
- Full Body Massage
- Full Body Scrub
- Milk Bath

3. Pedicure & Manicure

COST : RM 400 ( Normal price for this package is RM700)
Valid kat mana2 branch Serinity Spa
Sponsored by Kaseh



KEBAYA/KURUNG BATIK


KEBAYA/KURUNG BATIK/Lace - Sepasang Baju kebaya/kurung batik/Lace (Belum Jahit)
Lebih kurang spt contoh kain didlm gamba diatas.
Sepasang je tau..saje letak 2 gamba bg meriah sikit nampak :)

COST : RM 200
Sponsored By Mama Kaseh (haha hasil bodek yg berjaya)



MAKE -OVER : By Makeup Artist




MAKE OVER : BY Make Up Artist (Amy Meera - Sentuhan Derina Team)
Astro & TV3 punya MakeUp Artist ni..(assistant jer wakakakak)
After penat diet, Dah kurus nati, kita makeover laa..sebagai kenang2an..
Gamba kat atas tu before n after MakeOver..Selalu makeover time nak kawen je kan..
This time jadi Winner TBL pun kena makeover..
This is the reason i ask for ur picture :)

COST : RM 150
(Puas ku Bodek AMY, and pasni nak bodek EYRA pulak utk buat makeover for 2nd n 3rd place )
So ni pun SPONSORED by AMY.. Thank U so much!


Jadi itu adalah hadiah2 yg confirm anda akan dapat andaikata anda jadi THE BIGGEST LOSER masa final weigh in nati..and insyallah akan ditambah lagi...anyway dont worry..dalam menjalani program selama lebih kurang 19 minggu ni nati akan ada byk lagi hadiah2 yg akan menyusul.. sebab since kita compete between bloggers je and masing2 jauh so takleh nak buat physical challenge and so on jadi saya akan buat challenge yg berbentuk lain pulak.. kalau ada sapa2 yg ada idea tentang cabaran2 yg patut kita buat bulehla emailkan idea anda pada saya wokeh...
and dibawah ni adalah diantara hadiah2 yg bakal dimenangi oleh peserta2 semasa cabaran mingguan yg akan diadakan..



Perfect Body FIR 5 in 1 (incl. Korset Lengan)




California Beauty SLIM N LIFT Silhouette :: RM60.00 (1pc)


Produk Hebat untuk Kempiskan Perut/Rampingkan Pinggang dengan sauna effect- Waist Trimmer



TUPPERWARE BRANDS



CROCS :)



MOVIE VOUCHER FOR 2 AT TGV CINEMA



SECRET RECIPE CAKE VOUCHER


SUBWAY SANDWICHES VOUCHERS



IKEA :)



*BUKIT MERAH LAKETOWN RESORT*


*Edited : Selepas Cintahati membaca Entry ini td maka beliau terus menelefon saya dan dgn baik hati nya ingin mensponsor :

Percutian 3 hari 2 Malam (Studio Apartment ) di BUKIT MERAH LAKETOWN RESORT

alahaii..gamba diatas adalah hasil google tadi..camtu kot rupanya..hehe bolehla takat nak bawak famili beriadah... oh anyway entry masuk waterpark je korang bayar sendiri la eh.. :P so ni adalah hadiah yg confirm dapat cuma saya taktau lagi samada nak letak kat grand prize or weekly prize. Tgkla nati.. buat cintahati.. abg, luv u so much sayang..thank you..for supporting me...:)


AND MANY2 MORE PRIZES TO WIN...

Those kat atas ni adalah prizes2 yg insyaALLAH akan pihak penganjur usahakan sepanjang progam TBL contest ni berjalan.. yg 3 prizes kat atas sekali tuh confirm dapat ..yg kecik2 kat bawah tu dalam process membodek..haha.. anyway all the best.. (alaa b4 ni pun korang diet tak dapat hadiah apa2 kan.. kali ni extra sikit je..diet n dapat hadiah)

List hadiah akan dikemas kini dari masa ke semasa..

Sponsor2 dari rakan2 bloggers adalah amat dialu2kan.. kalau ada just email me ok..

okay..tunggu apa lagi... register lar... tak rugi apa pun kan kan kan..


P/s : Utk cintahati : abg janji nak sponsor Vacation Package kan kan kan :P dapat 3h 2m kat PD pun jadikla... harus bodek ni..!!



















































15 comments:

Cik_Nomi said...

Gosh!! confirm nak masuk arh camni.. best giler hadiah!! baru ingat macam malas pulak nak join..haha.. ok2.. tak sempat lagi nak amek full body photo.. bz la konon.. (sebenarnye terlupe).. wang tunai takde ke.. hahaha.. demand sungguh..

POSH76 said...

bestnyer hadiah ko...pandai ko organize..supporter leh dapat hadiah tu tak...SPA pun jadilah hehe....

AmY-AdLi said...

eii.. gedik la alg neh.. assistant pn bukan lah.. buang r astro n tv3 tuh... hishh..

MyDreamWeight said...

CIk nomi : meh masuk meh..hehe

Posh76 : supporter ala Julian pun insyallah akan diusahakan dapat hadiah..hahah

amy : ala sekali sekala promote apa salahnya..wakakaka

que_zul said...

nk join, nk join...

MyDreamWeight said...

que zul :meh join meh..tak rugi diet.. :)

Topsy-Turvy Mum said...

uwaaaa...bestnyer hadiahhh!!

ni rasa nak makan byk2 nehh..nanti boleh masuk ngehngeh!

Nona Reena said...

waoooo hadiahh superb la kak lok..limit berat boleh join ni brape KG.???

p/s:dalam make over tu muke mama pun ade jadi model hihihi...kimsalam kat mama keyhh..mwahhh..

<3333

nona said...

waa..bes2 adiah..sy suport ape akak buat ni...

Mia-Ina said...

sedih.....x cukup syarat nk msk..huhu.

teruja tgk hadiah tu.....

Nona Reena said...

typing error..bukan kak lok..sorry kak long...

Leya jamil said...

kak kaseh..nak join2!

hafezahzainudin said...

hafezahzainudin nak join!!

Zulaikha said...

bile mahu gather organizor committee ni??

idea dah bersarang ni..
tg meletop aje ni..

nway, organizer pown leh join kan?
itu wajib!!

atud said...

kaseh, atud teringin sgt nak masuk tbl kaseh ni,tp mcm tak terfollow pulak syarat2nye.. huhu...