Wednesday, May 20, 2009

The Biggest Loser Inspiration...

Salam..

Inspirasi buat semua... actually saya dah jadi addicted ngan TBL ni.. sgt teruja ngan kejayaan org..dan masih sabar menanti ngan kejayaan diri sendiri....phew... lamanya lagi tu... sabar kaseh sabar...

oklah..nak share ni je.. ni 1st time add video dalam blog...hopefully jadik..kalau tak kuar..nati ku bg kuar jugak..hahha.. enjoy...


The Biggest Loser season 6 FINALE




Tiffany - Australian Biggest Loser 2009 (ni besh..must see!)



Shocking Weight Loss Transformation Picture


sangat besar transformasi mereka2 ini.. sumber inspirasiku...insyaALLAH..


p/s : kenapa kat malaysia tak buat The Biggest Loser gak?

9 comments:

POSH76 said...

aku pun giler gak....kalu mesia ada aku nak joint bley...patut kat mesia pun mesti ada...& trainer dia mesti ganez caM jm PASTU HENSEM CAM BOB...HAHA

MyDreamWeight said...

Posh : haha aku pun nak join.. sama gak cam ko aku nak yg sehensem Bob..tapi kat mesia ni kan..agak2 ko sapa artis yg layak jadi trainer.. kalau aku ..aku nak pierre andre..hahahah tgk mata kuyu dia je aku dah turun 10kg.. :P

Cik_Nomi said...

Regim TBL ni dahsyat tu.. kalau kita kat malaysia ni susah sikit la nak nak practice hari2.. pegi keje pukul 7, balik 5.30. jem je 1 jam. balik2 dah malam.. kalau la dalam kete tu buleh exercise mau kurus aku dibuatnye..

Rasanya, beribu orang dah tnye soalan 'kat malaysia takde ke'.. kalau ade gaknye audition mmg kalah AF kot..haha..

MyDreamWeight said...

Cik_nomi : haha betul2.. kalau ada TBL kat mesia ni mmg kalah audition AF.. aku ingat nak organize la TBL mesia..among us je..amacam?

PFS6450 said...

bunyik cam serius, bila nak start? nak tumpang sebok gak haku nih :P

Mia-Ina said...

wah best ni...aku pn nak join..hehe

que_zul said...

que pun suka sgt tgk TBL ni..kagum tgk org gemok leh turun cam tu sekali...aisehh..kalo kat Malaysia ni ada kan best..que pun nk join sekali...

MyDreamWeight said...

PFS6450 : InsyaALLAH tgh plan ni.. setakat ni cadang nak buat bulan 6 ni.. tgk keadaan..rasanya jadik kot..hehe..

Mia : buleh2 ..kalau confirm buat ni akan di inform kawan2..

Que : tu la.. bila tgk semangat dorang dalam TBL tuh.. mula terpk..dorang buleh takkan kita takleh kan..

Nona Reena said...

go go kak long...
nona pun suke tgok cite ni..
kalau nona ade kat sane boleh kite jog ptg2 oww..hihihi....mwahhh
<333333