Thursday, May 21, 2009

Beautiful Girls Award


Thanx to Posh for this wonderful award..sorry babe lambat post sebab baru perasan harituh..blog ku ni dah giler agaknya..dia tak update member nyer latest post so ingatkan takde post yg baru la..so bila saje2 jenguk blog member2 tgk2 ada entry baru..geram jek..anyway in order for u to receive dis award ada syarat2nya plak.. :

1.pastikan jantina anda perempuan - gua pmpuan la babe..tak caya meh check haha
2.copy award n paste kat blog anda - ok dah copy paste dah..
3.nyatakan 7 sebab kenapa anda bangga jadi perempuan - Aiseymann..malasnyaa..aku cuba okeh


7 Sebab kenapa saya bangga menjadi seorang perempuan :

1. Boleh berfesyen.. macam2 ada..bajukurung, skirt -lelaki takleh..takat pakai suar n baju jek..
2. Boleh makeup2.. - cubalah kalau berani laki pakai mekap.. hahaha
3. Boleh pakai kasut lawa2...kalerful.. - laki taklehhh :P
4. Boleh tukar2 fesyen rambut..pjg pendek..kerinting rebonding.. laki? pendek n botak jek
5. Tiap2 bulan buleh amek mc ( Period Pain) - laki takdak period..
6. Kahwin dapat duit hantaran.
7. Boleh pakai bra lawa2 n mahal2.. hahha aku takde idea dah ni..


okeh pasni nak pass award ni kat :

Ika
Nona Reena
Amy gedik
Zel
Quezul
Mia
Einaz
MissReen

waaaa ramai lagi nak letak ni.. apa kata semua kawan2 kat blog ku ini post beautiful girls award ni eh..khas dariku utk semua..


P/s : Semua wanita cantik..

2 comments:

Nona Reena said...

kak long ni nak post lam blog ke nak letak lam komen ni.???check it out...<33333

ieda said...

salah kaseh ..

akak amik erk .. amik .. amik erkkk
nak jugak ..
tq dik ...