Thursday, May 21, 2009

THE BIGGEST LOSER CONTEST



THE BIGGEST LOSER

Dont miss your opportunity to participate in the 1st
Malaysian Blogger
The Biggest Loser Contest

Hosted by: MyDreamWeight (Kaseh)
http://Transformasi2009.blogspot.com



Start Date will take place June 1st,09 **** End Date will be September 30th,09

Win Big Prizes $$$ for losing Weight!

********************************

salam,

Pheww...macam besh je tgk title n introduction..
well sebenarnya saya mmg berniat nak buat The Biggest Loser contest among kawan2 bloggers.. tapi b4 saya betul2 beria2 nak buat n post entry tentang syarat2 n prizes tu semua..saya nak jugak tahu mcm mana feedback dari kawan2 n readers semua..

ramai tak yg berminat nak join? atau nati org kata saya poyo lak.. tapi saya mmg ikhlas nak buat contest ni and fyi the prizes pun saya dah mintak dgn sponsor2 tertentu.. haha..sangat menarik..walaupun tak seberapa tapi yg penting ikhlas..

kita semua mmg tgh pulun diet kan.. so why not kita jadikan contest ni sebagai fun & friendly competition..all this while kita dah mmg support each other kan...so selain dapat turunkan berat badan..dapat gak hadiah.. hehe..
so ni cuma cadangan.. and saya mintak pendapat kawan2 semua...kalau ramai yg sokong contest ni maka saya akan teruskan, (minimun 10 contestant)..kalau tak dapat sambutan then saya akan stop pk utk carik sponsor hadiah TBL contest ni.. :) ...so my dear friends.. ..

Apa Pendapat anda?

Leave ur comment ok.. takmo comment kat shoutbox eh...bukan apa takut saya tak perasan comment anda nati..


p/s: 3 bulan utk satu transformasi..boleh ker?

*TBL Logo : a Special thanx to my Cintahati for the editing :)



22 comments:

ibh said...

bagus idea tu..sbb sue tgk..ramai rakan blogger yg begitu bersungguh2 berdiet...

ibh said...

bagus idea tu..sbb sue tgk..ramai rakan blogger yg begitu bersungguh2 berdiet...

Topsy-Turvy Mum said...

Saya sokong 100%!!

mesti kasi gegar ni :D

Cik Adek Manes said...

me sukung.. ! hehe..

syarat² nye pe yeks akak..??
without using any products diet ke..?? klu follow regime exercise sahaja bley juin tak..??

klu wat sebijik cam TBL tue mmg best.. eksaited sgt nie.. ;]

Cik_Nomi said...

nak..nak..nak.. memang cik nomi nak buat jugak sebnarnye.. tapi klu ade orang yang buat laaaaaaagi bagus.. since cik pun agak tak baper sempat nak handle.. cewah.. ok2..proceed.. ape kate forward this entry kat blogger2 lain..

eh.. TBL ni tuk ladies je kan??

PFS6450 said...

betol tuh, kena declare syarat2 pertandingan, sdn bhd exercise ker? ikut program contest yg kaseh buat nih ker? g 1 tempat semua orang duduk 3 bulan ker [wah! nih kompom2 TBL M'sia]...

go kaseh go!

uMMisYa said...

amboi menarik..story skit lah apa syarat2.mana tahu tergoda untuk ikut serta..

Cik_Nomi said...

Dah tulong promote kat blog cik nomi.. hihik..

Zulaikha said...

waaa...beshnyee..
hehe..sy mahu join..
nanti ika pomot kat blog okeh..

hmm..utk syarat2 kaan..kak kaseh kne consider org yg amik HL/JDM5/others dgn yg tak amik ape2 produk..tak fair laa kan ngan kte yg tak makan ape2..sudah tntu depa menang..hehe

x sbr nyeee...teruja!!

sweetie siti said...

nak jugeeeeee..............

Zulaikha said...

kak kaseh leh handle alone ke?
need commitee ke?
sy sedia membantu...
hee hee...

Azimah@Melati said...

menarik..teruskan usaha...

POSH76 said...

aku pun nak joint gak..mana tau leh jadi cam jilian..haha

Bimbo said...

waaa..kaseh nak wat TBL blogger?giler best, tapi kitorang ni masih leh join ke?rugi aa sbb dah byk lose,skang tinggal skit je nak loss,brape kg je bim bleh lose dlm 3 bulan? hahaha. tapi takpe, atas sbb tggjawab sosial,bim nak tepek kat blog bim gak k?

thank you for the spirit. Bim doakan ini akan membawak bnyk kebaikan pd byk orang. Not because of the prizes,because of the lifestyle changes.

I want to lose weight said...

1 Jun mula ek..
Camtu 1 Jun laa aku start diet

bha ('',) said...

cik kaseh..as'kum..mungkin xkenal bha..tp bha slalu gak bace blog nie..sbb link dr sis bim nyer blog..hehe..best lah TBL nie..buat ek..bha pon leh sumbang kn tenaga klau perlu kn committee..tp berminat gak nk masuk..hehe..blh ker gitu??hehe..

Mia-Ina said...

hehe....kak zie..ble2 ms je kte start dh kg berat....apa syarat2nya..mia pun nak...tp, betul kata ika tu..ada org yg x amik pe2 produk disini ..dan ada yg amik produk....hars fair le..tp x kan berkumpul d 1 tempat

ish bestnya klu ada sebijik mcm style yg diaogr wat tu..haha

Kaseh..rs nya dh cukup 10 org menyokong ni..

POSH76 said...

zel ...kasi makan kaw2 punyer before 1st june..haha

Dilily said...

Wow best nye TBL malaysia... harus join....

Ibu Aqil-Aqilah said...

Nak join.. nak join.. he.he best ni.. maknanya bulan puasa nanti masih on lagikan.. he. he.. harus2. Ani Promote TBL kat blog Ani ya..

Maharani said...

wow!! mcm nak join la!!! ada syarat ker?

eazlye said...

hYe..
saya nk join jugak Leh x..???so how bout penyinkiraN or else???