Friday, April 24, 2009

Kidnap anak orang :)

salam..
dgr tajuk entry dah gerun..takde kena mengena ngan diet lak tuh.. apala si kaseh ni buat..sampai kidnap anak org.. ya betulll saya mmg nak kidnap anak orang...dah nak pinjam seminggu ibu dia tak bg.. ehehe tapi logikla kan sapa tak sayang anak.. :)
ok kat sini saje nak share ngan kawan2 lain or maybe anda sendiri dah tgk pun blog empunya diri ni.. sesungguhnya saya teramat geram..teramat suka..teramat jatuh cinta ..teramat rasa nak gomol baby Aqilah..teramat teringin nak ada anak secomel ini.. mudah2an..insyaALLAH..kalau anda nak tgk kecomelannya.. meh tgk sini..












comel kan baby aqilah ni.. geram jek tgk.. sampai tak siap keja dok hadap picture dia je nih..hehe kalau tak silap aqilah ada masuk baby contest kan.. auntie kaseh wish aqilah akan jadi cutest baby! jap nak test leh masukkan link ke tak..hehe kalau korang clik dapat masuk web ibu aqilah ni kira saya da pandai la link kan menda ni...tapi kalau tak leh masuk..nati msg saya bleh bg link.. so kalau anda nak tgk puas2 gamba aqilah yg comel cute mucuk ni..klik sini

rasanya tak jadik kot.. haha taktau ler.. okla nak sambung buat keja...nati kita citcat lagi.. smooches semua..


p/s: semua baby comel kan...

7 comments:

Ibu Aqil & Aqilah said...

salam kaseh... kidnap gambar x per.. jgn org nye ye... comel ye.. tgk lah maknya.. (perasan kan).. Kurnian Ilahi.. Alhamdullillah.. nanti if Kaseh mengandung, byk2 baca surah Yusof & dengar ayat2 Al-Quran... Insyallah....

Mia-Ina said...

sabar kaseh.....jika ada jodoh, tak kemana ...ia akan smpai jua. Bagaimana dengan diet kaseh? hehe....ble nak tengok gambar kaseh...Nama "kaseh" membuatkan saya tertarik nk tengok sape pemilik blog ni..haha

Zulaikha said...

kak kaseh..
sy chop aqilah dulu ar!!!!
hehehe..
laaaaa...ingat ika sorg jer fans and penatap setia gambar aqilah...rupenye ade org lagi agresif nak culik aqilah...huaaa huaaa huaaa...

hari2 ika tgk muka aqilah kat blog ibunyeee..
wlupown ibu nyee jarang laa sgt menghapdet blog..picture yg same hari2 ku tatap..hehehehe...

mcm tuu laa acuan, mcm itulaa kuihnyeee...
tgk muka ketat aqilah kat pict bawah sekali tuu jer pun kte leh bayangkan macam mane ibu nye kalu merajuk...wakakakkaka...

ampuuun kak ani..
^_~

MyDreamWeight said...

Mia : gamba kaseh insyallah akan di letak jgk dalam blog ni nati..biarlah rahsia dulu..chewahh..hehe takla..nati kaseh letak ehh

Ika : kita share la ika...aqilah mmg sgt comel.. pipi ngan molot dia yg takleh tahan tuh.comel banget.. jap nak bygkan ani majuk... ermm haa sama macam muncung aqilah..heheh

Ibu Aqil & Aqilah said...

amboi pandai korang ya... Ani merajuk lain mcm skit...he.he.. yes, sebenarnya mmgpun.. like mother like daughter...

setuju ngan mia, teringin nak bersua muka ngan u kaseh.. nanti letak ya..

SuFy said...

alolooo..comeinyerr...heee...sy sgt ske dgn budak2 kaka...

anyway, jom2 lawat blog sy..mecey..^_^

MyDreamWeight said...

ani : nati kaseh akan buh gamba kaseh..tunggu hehe..chewaa cam artis la saya yer..hehe

Sufy : comey kan... aqilah menang dapat no3..nati kaseh jenguk blog sufy eh..