Wednesday, April 15, 2009

Introduction

Salam & Good Day..

Tujuan utama saya create blog ini adalah utk share pengalaman saya and maybe dapat share pengalaman anda semua tentang proses penurunan berat badan. Sudah lama saya inginkan berat badan yg seimbang/sepatutnya saya miliki. Dan mulai hari ini.. saya akan ceritakan kisah2 saya sepanjang program/proses/misi saya kuruskan badan ini. Doakan semoga saya berjaya. Amin

9 comments:

Zulaikha said...

salam kaseh..
gewd to hear u pown nak struggle reduce weight...
same2 kite support each other..
GUD LUCK!!

MyDreamWeight said...

Ika.. thanx dear..gudluck to u too..

cik adek manes said...

hai, kaseh..
sure.. i link you hoke.. !
;]

Ibu Aqil & Aqilah said...

Salam Kaseh....Mudah-mudahan, Kaseh akan berjaya.. join Ika punya cara tu... pasti anda berjaya.. bila badan dah turun mantapkan lagi dgn pemakaian premium beautiful ye.. he.he.. saje promote... jgn mare..

Bimbo said...

salam kaseh..
nanti bim link kan eh ..

welcome to the club..kalau kaseh nak ada suport group bleh join kitorang kat forum ok?

jgn lupa letak shoutbox..bleh jerit2..hahehehe

Mydreamweight said...

CIk adek manis : tennkiu dear.. hehe

Ibu Aqil :orait..bila dah kecik sket..baru leh menten ngan beautiful.. ada hajat gak..tapi nati2 dulu :)

Bimbo : orait nati kaseh open shoutbox tapi fail sikit blog2 ni ..ni tgh belajar lagi..hehe anyway thx eh link

Topsy-Turvy Mum said...

Good Luck Kaseh!! join la forum yg bimbim bagitau tu..:)

MyDreamWeight said...

Topsy Turvy Mum : orait...nati kaseh join.. insyaALLAH

Mia-Ina said...

kaseh.....semoga ukhuwah kekal..Plz sign my guestbook k....kte share sama2 pengalaman & tips ...good luck to kaseh. i'all alwez nantikan ur sharing