Friday, April 17, 2009

Blur kejap

salam cakk..
1st of all thanx buat kawan2 yg sudi link dengan blog ni.. erm honestly speaking...saya baru lagi dalam dunia blog ni so agak BLUR ngan setting2 ni.. ntah macam mana nak edit.. rasanya dah add kawan2 tapi tak kuar pulak kat front page blog saya ni ..geram jer rasa..anyway takper..nati2 la edit. Seronok rasa ada kawan2 yg sama2 bg semangat n sama2 berjuang kearah misi yg sama.. chewahh.. tapi bila baca blog2 mereka.. mmg nampakkkkk sgt improvement... dah susut badan masing2.. tapi yg pasti mmg ada dugaan yg kita kena tempuh n kena kuat semangat.. thx again.. saya akan cuba share story dalam ni..cuma lately ni tak sempat sgt.. ni pun curi2 masa kat office.. being bz lately :(
lastly.. to all my frens.. n new viewers..thanx for supporting me.. :) cheers..

4 comments:

Bimbo said...

u r welkam. slow2 la blog ni pening skit kan tapi senang je sbnrnyer.hehe.
maybe sbb ko tak save kot,sbb tu dia tak kuar kat page .

anyway , support is one of the most important thing in losing weight. so we r all here to support u, but u must NEVER GIVE UP ! ok?

Good luck.

MyDreamWeight said...

Bimbo: tulaa rasanya mmg tak save kot..
takper malam kang misi menjelajah blog ni.. kena belajar jugak..kalau tak susah nati.. :)

ira82 said...

askum...
salam perkenalan...
nanti view blogged saya lak yea...

daa...
askum..

MyDreamWeight said...

ira82 : wsalam.. salam perkenalan.. kaseh dah link blog ira..nati free kaseh baca eh.. tenkiu singgah blog kaseh