Tuesday, December 21, 2010

Misi - Blogwalking!


Salam Semua...


Rasa lama giler tak mengupdate blog yg serius punya update kan.. ada pun main copy paste jer..

erm sebenarnya niat dihati nak sgt update..nak sgt share story, luahan hati..macam2 la tapi apakan daya.. saya di duga ngan macam2 masalah samada peribadi maupun ditempat kerja, actually pat kerja tu biasa la..kebizian terlampau..sampaikan nak jengah blog pun tak sempat..
bab personal tu pulak..ermm nati2 la share kalau ada mood.. lalalala..


so..ermm macam mana nak start pun dah taktau dah.. apa2 pun skang ni saya cuma ada satu misi jek.. BLOGWALKING ler.. actually dah start dah since last week..dok jengah2 blog member2 pas sorang2 den khatamkan entry korang tau.. dok klik older post sokmo..sebab tamo ketinggalan citer, tapi punyaaaalah byk den miss...yela..bygkan dekat setahun gak den tak update blog ni betol2.. main2 jek salu..so pasni ingat nak kembali berblogging dan menjengah blog kaawan2...tapi mintak ampun kalau tak sempat tinggal jejak.. den bleh baca je..tinggal jejak sangat tak sempat..


ermm apa citer diet si kaseh ni eik? wakaka dietku kadang2 ke laut..kadang2 ke taman..lalalala... ntah bila nak start dah..patutnya transformasi 2009..taun 2009 dah kena transform..tapi ni dah dekat masuk 2011 dah..tak susut2 gak badanku..erm bila kita ada masalah bertimbun dalam kepala..diet pun hilang ler jawabnya..cehh alasannn... :P


okla..nati2 la sambung sembang eik.. nak sambung blogwalk..nak khatamkan citer2 korang dari awal taun..perghh giler byk.. zasssss...


salam sayang..

10 comments:

rasp said...

part of exercise nie Blogwalking :)
slamat mengkhatam....

^^AnGGun^^ said...

wendu bangettt sama kak kaseh!
akak jom diet sama2..
katakan tidakkkk pada nasi waktu malam! =)chaiyokkkkkkkk

n no more sapper:D

Kaseh said...

rasp: thanx sudi singgah..hehe tgh exercise la nih..blogwalk sokmo..

Anggun : akak mmg nak diet..nasi mmg tak makan malam..tapi belasah siang2...hehe ok ok kita diet..

Mimy Hamid said...

kaseh..one words..RINDU

Abu Mansur said...

jom blog walking...

Kaseh said...

Mimy : aku lagi rindu kat ko.. tup2 kawen dah kawan aku sorang ni.. nati kita jmpa yer..

Abu Mansur : wokeh malam kang leh sambung blog walking ke tpt anda ya.. skang ni kat opis..pk nak balik ghumah jek..zasss

noradzlina.kamdani said...

slmt membaca..bole bako kalori gak tu hu hu hu

Kaseh said...

ina : wakakaka kalau la betol leh bako kalori alangkah bahagianya akak..ni dok blogwalking sambil meniarap..baper kalori ilang ek..hehehe

sue said...

Welcome back kak kaseh..lama akak menyepi..
Betul la kak..bila emosi tak stabil..diet mmg tak menentu..sudahnya kelaut la jawabnya..hehhehee

Kaseh said...

Sue : thanx dear..hopefully kali ni tak bersawang lagi la blog akak ni..hehe..diet still on.. off kadang2 jek lalalala