Wednesday, January 25, 2012

Deactivate FB account

Salam buat teman2 bloggers..

just nak inform yg saya dah deactivate acct FB saya.... harap kawan2 jgn salah anggap saya delete ke apa eh.. mmg telah diactivatekan...

utk berapa lama saya deactivate acct tu pun saya taktau.. jiwa kacau betol skang nih.. taktau nak diluahkan macam mana.. nak luahkan kat sini pun tak boleh.. Kat Fb pun takleh.. kesudahannya.. pendam je la sorang2..

secara jujurnya my life dari dulu never been perfect.. even until now.. lepas satu2 ALLAH bg dugaan... kadang2 taktau mcm mana nak handle.. tak tertanggung dah rasanya..

bila tgk org lain happy je.. terpk gak..dorang takde masalah ke eh..happy je selalu tapi saya..entahlah... :`(

cuma alhamdulillah takat ni iman saya masih kuat...belum sampai tahap buat menda bukan2 wpun kdg2 terpk gak... nauzubillah...

moga ALLAH tak jemu beri kekuatan pada diri saya.. dan segala dugaan yg diberi , saya terima dgn redha..

8 comments:

Ms.Lilies said...

selagi kita diuji selagi tu tandanya Allah masih sayangkan kita...take care fren, be strong...i'll always be there for u if u need a shoulder to cry on....sabar itu perit tapi dihujung kesabaran ada keindahannya....

Kaseh said...

thanx beb...been crying all nite long.. hopeless sgt rasa.... ill remember ur words.. selagi ALLAH uji..tandanya DIA masih sygkan kita.. selagi boleh sabar..insyaALLAH aku akan sabar..

gedek! said...

tweet pulak...

ibh said...

Hope Kak kaseh sentiasa bersabar ya. Remember Allah sentiasa bersama2 kita. Banyak2 berdoa semoga akan ada sinar bahagia untuk kita. Ada orang yg masih boleh memaparkan wajah yg ceria dan tersenyum dihadapan org walau pelbagai masalah menimpanya. Kerana apa..kerana dia byk bersabar dan redha dan juga sentiasa percaya kepadaNya. Insyallah kak Allah lebih mengetahui perjalanan hidup kita.

Kakcik Nur said...

Tiada manusia yang tidak dilanda masalah. Kakcik sendiri, kalau ikut kata hati, tak tahu nak buat macamana lagi. Tapi, kakcik cuma letakkan harapan pada Dia Yang Maha Mengetahui. Semoga ada jalan penyelesaian terhadap masalah yang sedang dihadapi...

rasp said...

Betul kata Ms Lilies tu : selagi kita diuji selagi tu tandanya Allah masih sayangkan kita...
be strong ok, berbanyak2 berdoa kepadaNya...insyaAllah things will be better soon....

Mimy Hamid said...

setiap orang ada masalah dan penyelesaiannya...ko amik masa rileks tenangkan pikiran...semoga semua nya cepat berlalu...patutla aku tercari nama ko kat FB tau..kalau tak ada je status...waaa rinduuu la aku

Dinas Aldi said...

Saya doakan semoga Kaseh tabah menghadapi dugaan, ya..