Thursday, July 28, 2011

TERIMA KASIH :)







Assalammulaikum..





terima kasih buat teman2 yg bg idea tentang nama business yg sy nak semlm.. hehe creative gak korang eh...





walaumacammanapun..sy kena pilih satu je and ALHAMDULILLAH... rasanya dah dpt kot.. :)






A BIG THANX to









&





yg bg idea simple sebenarnya tapi sweet sangat esp Kakcik sbb bila sy baca sy tersengeh sorang2 pastu hati terasa berbunga2 , tak terpk nak buh nama tu asalnya padahal senang je kan.... ngeee.. cuma sy edit sikit eh kakcik.. bg tambah comel lagi nama tuh..







apa agaknya nama yg kakcik sarankan tuh?







TUNGGUUUU!!!.... hehee nati bila den merasmikan business ni nati baru den bgtau kawan2 semua eh..







syg semua juta2..

5 comments:

bujal X said...

saya da tau da~~haha~

kakcik said...

Kakcik cuma cadangkan saja. Terpulang pada Kaseh sebenarnya nak letak nama apa. :)

rasp said...

wahhhh dah berbisness ya sis...
gud gud...
smoga suksess!

atty's said...

tak sabar nak tau nie

gadisBunga said...

ha???? chup chap enterprise tak terpileh?

sobsob!