Wednesday, July 27, 2011

Need Idea dari kawan2 :)

Salam..

lama tak sembang2 kat sini kan.. InsyaALLAH dlm masa terdekat ni sy akan berjinak2 semula ngan dunia blog... mudah2an..hehe..

ok the reason harinih sy menulis ni sbb nak mintak tolong sahabat2 dalam blog ni..

saya dalam perancangan nak bukak small business..ala business sekadar nak tambah pendapatan..

dan business sy ni ada kena mengena ngan `MANIS dan MASAM dan SEDAP` :P

jadi sy mintak jasa baik kawan2..yg mana creative2 tuh bolehla sharekan nama business yg sesuai utk sy ...dah puas pilih nama..ada je yg tak kena..

nama tu biar senang org ingat.. :P boleh kan..? pleasee... jasa mu sgt2 dihargai..



p/s : sayang korang juta2..

10 comments:

InaAchik said...

'Fabulous Candy'

yer2... tahu, idea x bernas! :p

kakcik said...

Bisnes apa tu Kaseh? Jeruk ke?

Apa2pun kakcik doakan agar bisnes Kaseh akan berjalan lancar dan menguntungkan. :)

Kalau dah masam manis - letak je MASAM MANIS KASEH. :)

atty's said...

salam kaseh..nanti mesti ramai kasi idea nanti..

sayang kaseh jugek.. :)

DrSinga said...

kek lapis eh???
:)

Anonymous said...

masam masam manis corner.... hehe

-Chik Att

Pepel BoNda AmaNi said...

wah nie mesti bisnes makan2 nie...soka...soka...

chepah ila hussein said...

Salam. Kalau....

Sweetylicious and Sourlicious

atau sweetsourlicious

bujal X said...

keh keh~~kan da bagi cadangan tadi~~siakap 3 rasa~~

noradzlina.kamdani said...

3 rasa (keh keh keh bajet ingat ikan siakap 3 rasa)

sorry kak
lin klu bab bg nama mmg fail.

Mimy Hamid said...

good luck babe...aku nama ni tak reti nak reka...kreatip...