Monday, April 19, 2010

THE BIGGEST LOSER CONTEST - SEASON 2



Salam

sorry lama tak update pasal TBL ni.. being busy sesangat lately ni.. tak sangka ramai yg nak join TBL season 2. Dan rasanya dah tiba masa kita on balik TBL contest ni sebab saya pun dah naik berat balik...sangat tension woo... so dengan ini saya mengumumkan..

TBL SEASON 2 OPEN FOR REGISTRATION!!

Insyallah kalau takda aral melintang kita akan start pada 1st May 2010.

Jadi anda bolehla register dengan menghantar email butiran peribadi anda ke email dibawah :

tblseason2@yahoo.com

Syarat2 penyertaan akan saya update kemudian yer.. lebih kurang macam TBL season 1 tapi kali ni pembayaran akan dikenakan. So kalau anda tak kisah nak kuar duit bolehla register nama yer..

terima kasih.

7 comments:

noradzlina.kamdani said...

akan sy emelkan...

Mimy Hamid said...

RM baper ek??

Ida chubby said...

akak nnt bgtau details T&C nye ye...mcm beminat ni :)

Mia-Ina said...

wah TBL coming back...menyokong usaha kak kaseh ni...

lily lotus said...

pasti lebih gempak!

Cik_Nomi said...

inilah yang dinanti2kan..

pearls.. said...

saya nak join gak... utk musim sebelum ni tak sempat.. utk musim ni.. rasa nak join laa..