Monday, April 12, 2010

T-Shirt Maulana FC

Salam

Just a short entry, being busy la skang ni, mmg tak sempat nak update blog n jalan2 blog kawan2.. anyway just nak inform kot2 ada fans MAULANA AF8 dalam ni yg nak beli Tshirt bleh la email saya di mydreamweight@yahoo.com

Harga tak mahal pun..cuma RM20 hengget jer.. and 1 more thing.. if ada member blog transformasi yg minat kat MAULANA ni, 1st person yg email saya akan dapat free 1 tshift MAULANA FC ni. Just email me size baju yg u all nak.. Hanya sorang yer yg ai bg free..yg lain kalau bminat kenala byr eheks :P

okla ni view tshirt tu


Then bleh join we all g concert...OK EKK...CANTEKK!!... org johor meh la vote MAULANA :)

Sms type :

AFUNDI10 MAULANA

hantar ke 32999



tu je... salam sayang buat semua.. daaa ok ekkk...cantekkkk!!

2 comments:

sis_nita said...

wahhhh..
aku pun mmg suke maulana ni..
mase dia nyanyi lagu lama tu kan..
alahai..
sweet jerr..
terus aku paksa sara wawa suka dia gak..
boleh..???

misz uuuuuuuu..~

Kaseh said...

nitaaaa rindunya kat kau....
hehe kau vote eh maulana..
kazen aku tuh.. nati aku kasi kau satu tshirt maulana eh..
muash2....