Tuesday, December 20, 2011

Terkenang Jua..

Ada rindu dari kejauhan
Ranum dalam sepinya perjalanan

Sungguh manis ingatan denganmu
Dari terlukis di hamparan hidupku

Terkenang jua dalam sepi rasa
Kemerduan senandungmu
Menjadikan kau dekat selalu

Terkenang jua pada raut wajah
Kau membuat segalanya
Begitu indah

Kau bersinar dalam hati ini
Kan terbawa manapun ku berdiri

Sungguh (sungguh) dalam (dalam)
Rindu terhadapmu
Dan bersatu di ranting usiaku
Desetiap Waktu

Sungguh dalam rindu terhadapmu
Dan bersatu di ranting usiaku
Di setiap waktu...


6 comments:

Dinas Aldi said...

Salam Kaseh, bisnes ok ka? Harapnya sangat ok :)

Napa lagu sedih ni..

atty's said...

miss u kaseh..takecare.

Kaseh said...

Dinas : bisness alhamdulillah ok.. la ni dok rindu seseorg..ngeee... :P rindu kat hang gak la..alahaii..rasanya mcm nak start berblogging balik..

Kaseh said...

atty : miss u moreeee... lama tak lepak sama kan.. kdg2 kaseh perlukan sesi luahan rasa.. :( tapi dok pendam sorg je selama nih...

mia-ina said...

kat mia x rindu ke?hehe

ohLina said...

alalalla cedihnye lagu nih... Kaseh layan jiwang yaaaa

psttt:: xde lagi ke cabaran loose weight? me nak join jugak!