Wednesday, June 2, 2010

Happy Birthday PAPA

Salam

lama tak update..
being bz and sakit je manjang..musim kot..

erm nuthing much to say..

just nak wish

HAPPY BIRTHDAY TO MY DEAREST PAPA

yg berada nun jauh di Indonesia bersama keluarga barunya..

harapan along agar papa sihat dan didalam lindungan ALLAH selalu..

moga papa dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. amin..

andaikata kawan2 yg baca blog saya yg tak seberapa ni..

doa2kanlah kesejahteraan papa saya bersama keluarga barunya di Indon..

1) tak rindukah saya sama papa saya?
ya saya rindu sangat2 tapi apakan daya


2) kenapa saya tidak hantar besday wish dkt papa saya?
krn saya tidak ada cara lain nak hubungi beliau.


3) kenapa papa saya tidak bersama kami sekeluarga lagi?
ermm sebab semuanya ketentuan ilahi,, dah ditakdirkan papa bersama keluarga barunya.


4) apakah harapan dan impian saya ttg papa saya?
saya harap beliau sihat dan berbahagia selalu dan tidak lupakan kami semua yg masih anak2nya di bumi malaysia ni..


5) apakah yg ingin saya katakan pada papa saya andaikata dia baca blog ni?

ALONG SAYANG DAN RINDU PAPA SANGAT2, WALAUPUN KITA TAK BERHUBUNG LAGI, ALONG TAKKAN LUPAKAN PAPA DAN SENTIASA MENDOAKAN KESEJAHTERAAN PAPA. HAPPY BIRTHDAY PA... LUV U ALWAYS & FOREVER!

5 comments:

sue said...

Sue sgt2 terharu la kak kaseh..huhuhuhh..wlu telah terpisah.kasih syg akak ttp berpjgan pd papa akak...

^^AnGGun^^ said...

alahai...sedey anggun bace n3 sis ni
apepon heppi besday untuk papa akak n anggun doakan muga dia sentiasa bahagia bersama kuarga barunye..

muga tak lupekan anak2 yang lain disini..ameen

Dee said...

happy birthday to ur papa..walau jauh di mata tp pasti dekat di hati kan..

lily lotus said...

sedihnya :(..apepun happy besday utk papa akak..semoga dia ingat anak2 disini

ieda said...

huhuh sedeyyyy sgt2 terharu .. anyway tiada papa tiadalah kita kannn ...

eppy bday buat papa kasih .. semoga sentiasa dirahmati allahh dan banyakkan panjat doa buat dia :))